Karta

Flyg till Nordmakedonien

Informationen är från maj 2018

Det lilla landet Makedonien på Balkanhalvön är en spännande, men framförallt en mycket prisvärd, destination. Här väntar vackra naturupplevelser, historiska sevärdheter och många utflyktsmål inom kort avstånd. Huvudstaden Skopje är en perfekt utgångspunkt för dig som ska göra din första resa till Makedonien.

Billiga flyg till Makedonien

Hitta billiga flyg till Makedonien med Skyscanner. Prova vårt sökverktyg Hel månad för att hitta de billigaste dagarna att flyga på under en utvald månad. När är det bäst tid att boka en flygbiljett till Makedonien? Skyscanners Prisagent meddelar dig när priset på ditt utvalda flyg är som lägst. Skyscanners sökverktyg kostar ingenting och är enkla att använda.

Flyg till Makedonien från Sverige

Direktflyg från Sverige till Makedonien finns från Växjö, Malmö, Stockholm och Göteborg. Du kan också flyga direkt till Makedonien från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Makedonien

Lågprisflygbolaget Wizz Air erbjuder direktflyg från Sverige till Makedonien. Flera andra flygbolag har flyg till Makedonien med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger från Sverige till Makedonien.

Allmän information om att resa till Makedonien

Bästa tiden att besöka Makedonien

Sommarmånaderna lockar flest besökare till Makedonien.

Hur är vädret i Makedonien?

Makedonien har ett kontinentalt klimat. Under sommaren ligger medeltemperaturen på 23 grader och under vinter på 1 grad. Det är inte ovanligt med snöiga vintrar i Makedonien.

Saker att se och göra i Makedonien

Trots sin lilla yta, bjuder Makedonien på många fina sevärdheter både för den som uppskattar natur och för den historieintresserade besökaren. Klostret Naum, Sankt Johannes kyrka i Kaneo och Stenbron i Skopje är några av de mest kända besöksmålen i Makedonien. Sjön Ohrid lockar många besökare och kantas av många restauranger, barer och hotell.

Hotell i Makedonien

Sök, jämför och hitta ditt hotell i Makedonien.

Flyg till Makedonien

Från Till Flygbolag
 Köpenhamn  Skopje  Austrian Airlines, Czech Airlines, SAS + 1 annan
 Göteborg  Skopje  Wizz Air, Lufthansa, Turkish Airlines
 Malmö  Skopje  Wizz Air
 Stockholm  Skopje  Wizz Air, Austrian Airlines, Air Serbia
 Växjö  Skopje  Wizz Air

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.