Abu Dhabi

24 okt. 201925 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Abu Dhabi inkluderar Ibis Abu Dhabi Gate, Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort och Novotel Abu Dhabi Gate baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Abu Dhabi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Abu Dhabi

från 670 SEK
från 839 SEK
från 1 728 SEK

Vad säger resenärer om Abu Dhabi?

9,8
Lyxresenärer
8,6
Affärsresenärer
8,3
Familjeresenärer
7,9
Friluftsmänniskor
7,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (119)
Norman Barnes
Norman BarnesAshburn
2016-07-25

Fantastisk stad i Mellanöstern. Kombinera kultur, äventyr och oplumance till en destination.

Michelle Tarbush
Michelle TarbushKeller
2016-04-11

Jag älskar verkligen Abu Dhabi för affärsresor. Verkligen skulle vilja gå tillbaka. Det är mycket västerländska och inte gillar vad folk tror. Det är en underbar plats att besöka och jag rekommenderar starkt att göra resan till här och Dubai. Du kommer inte bli besviken. Maten är ännu stor. Massor av etniska val att prova.

Tamra Himmelman
Tamra HimmelmanCovington
2015-10-27

Abu Dhabi är ett måste se destination eftersom det är en favorit för resenärer och bofasta. Från den fantastiska sandstränder till lyxhotell med populära nattlivet och så många aktiviteter och utsökta restauranger i mellan, det finns ingen som förblir missnöjd. Det finns en rad aktiviteter för dem som söker allt från kultur till fritid till dem som vill ha ett äventyr fyllt semester, som inte lämnar något undra varför besökarna ofta önskar att de kunde förlänga sin vistelse.

Samuel Roberts
Samuel RobertsLondon
2015-04-27

Jag ser Abu Dhabi som Dubais mer avslappnad granne. Det känns som Dubai gjorde för 15 år sedan och är ett bra ställe att besöka för en vecka av fred.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 776 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Abu Dhabi är februari, med ett genomsnitt på 1 302 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 776 SEK per natt. Det är 25 % lägre än det genomsnittliga priset 976 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Abu Dhabi är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 30,0 °C/85,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 41,4 °C/106,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,6 °C/58,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Abu Dhabi är Abu Dhabi Bateen (AZI) (10,10 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Yas Island SPB (24,68 km) Abu Dhabis internationella (28,92 km) Abu Dhabi Al Dhafra Military Apt (31,21 km)

Planera en resa till Förenade Arabemiraten