Al Ain

1 feb. 20202 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Al Ain inkluderar Radisson Blu Hotel & Resort, Al Ain, Hili Rayhaan by Rotana och Danat Al Ain Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Al Ain genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Al Ain

från 626 SEK
från 676 SEK

Vad säger resenärer om Al Ain?

9,8
Historieälskare
9,7
Familjeresenärer
7,9
Äventyrsresenärer
6,7
Miljöresenärer
6,7
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (26)
Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
2017-01-06

Al Ain är en charmig öken oas stad på gränsen mellan Oman och Förenade Arabemiraten. Mer oas än öken, ger staden de flesta av charmen i dess mer kosmopolitiska syster städerna Abu Dhabi och Dubai med ut alla urbana bagage såsom trafikstockningar och timme långa pendlar. Emiratis faktiskt fler än de expats här! Tre biografer och lika många köpcentra erbjuder välbehövlig luftkonditionerade tillflykt från arabiska solen när den toppar ut på sommaren nära kokpunkten.

Sam
SamDubai
2017-01-06

Al Ain är en av de vackraste Emirates i hela Förenade Arabemiraten. Det är charmigt och unikt jämfört med de andra. Det tenderar att ha svalare temps på sommaren också.

Rawan Younes
Rawan Younes
2013-03-02

det är ok

Ryan Bacus
Ryan BacusAl Ain
2017-01-06

Gilla det

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 714 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Al Ain är april, med ett genomsnitt på 952 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 851 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Al Ain är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 18,7 °C/65,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 44,5 °C/112,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 12,8 °C/55,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Al Ain är Al Ain (AAN) (4,76 km).

Planera en resa till Förenade Arabemiraten