Karta

Flyg Köpenhamn - Dubai

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Dubai ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Köpenhamn till Dubai

Billigaste returpriset senaste månaden

891 SEK

Flygbolag med direktflyg

4

Flyg per vecka

10

Genomsnittlig flygtid, total distans 4831 kilometer

6 timmar 20 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Emirates

Dubai, Dubai Al Maktoum International, Dubai Creek SPB och Jebel Ali SPB

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Dubai: Dubai, Dubai Al Maktoum International, Dubai Creek SPB och Jebel Ali SPB.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Köpenhamn till Dubai är 891 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
6 timmar 20 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Köpenhamn till Dubai.
Det finns 4 flygbolag som flyger direkt från Köpenhamn till Dubai.
I oktober går det 10 direktflyg i veckan från Köpenhamn till Dubai.

Information per juni 2017

Flygbolag som flyger från Köpenhamn till Dubai

Emirates är det enda flygbolag som i nuläget erbjuder direktflyg till Dubai från Köpenhamn alla veckans dagar. Flygresan till Dubai tar då 6 timmar 20 minuter. Med en mellanlandning blir den totala restiden från 8 timmar och mer. 

Avresa från Köpenhamn Kastrup

Köpenhamns flygplats/Kastrup (CPH) nås smidigt med tåg, buss, taxi eller egen bil där den ligger knappa 8 km från Köpenhamn. Flygplatsen är internationell och erbjuder en omfattande service via sina bägge huvudterminaler. Den lilla annexterminalen CPH Go, som servar främst lågprisflyg, ligger lite längre bort. Om du har tänkt ta något att äta eller shoppa vid gaten innan avgång bör du göra det i huvudterminalen innan den korta promenaden till CPH Go. Promenaden tar cirka 10 minuter och väl på plats är serviceutbudet begränsat. Internationella avgångar sker annars främst från terminal 3 som även är den terminal du kommer till om du kommer hit med tåg. Fritt WiFi på hela Kastrup hittar du på CPH Hotspot.

Ankomst till Dubai

Dubai International Airport (DXB) ligger 4 km utanför centrum i Dubai och är huvudflygplats. Här finns all tänkbar service dygnet runt. Reser du med barn finns det lekrum att besöka och är det just stillheten du behöver finns en Zen-trädgård bredvid gate B7 och B27 i terminal 3. Tänk på att det oftast är väldigt svalt inne i terminalerna här så ha gärna en tröja redo i ditt handbagage. Trådlöst WiFi hittar du genom att koppla upp dig på DXB Free WiFi.

När du vill vidare mot centrum kan du välja på tunnelbana, taxi och buss. Vid terminal 1 och 3 finns Dubai metro-stationer. Metron kör dygnet runt och har endast ett kort uppehåll på natten samt på fredag förmiddag. Även bussarna har trafik dygnet runt. Busshållplatser finns vid alla tre terminaler men köp biljett på förhand i terminalen, busschauffören tar inte emot kontanter. Alla terminaler har även taxistationer och det är smidigt att åka taxi här då man alltid kör på taxameter.

Att ta sig runt i Dubai

Du kan köpa ett Nol Card redan på flygplatsen om du planerar att se dig runt lite mer eller så väljer du ett Red Card. Red Card är ett billigare alternativ om du bara behöver göra ett par resor här i Dubai. Att promenera här rekommenderas verkligen inte då trottoarer, skyddsvägar och trafikljus ofta saknas och kan göra promenaden onödigt spännande. Betydligt tryggare är det lokala utbudet av transporter. Vart du än ska finns bussar, taxi, båtar och monorail som tar dig nästan vart som helst.

Att göra i Dubai

Hotell Atlantis och Aquaventure vattenpark bjuder på underhållning och nöjen av högsta klass både för den mer vuxna publiken på hotellet och barn i alla åldrar. Med fantasifullt utformade pooler, kringlande och krokiga vattenbanor, delfiner, sandstränder, shopping och matställen finns alla förutsättningar för en fantastisk dag späckad med fartfyllda äventyr.

The Dubai Mall samlar det bästa av det mesta och även om du inte tänkt shoppa är ett besök här ett måste. Det är inte bara det stora urvalet av butiker och restauranger för den som vill shoppa eller umgås som lockar besökare - det bjuds även på underhållning och inte minst ett magiskt skådespel! De spektakulära fontänerna, med föregångare i Las Vegas, bjuder på ett dagligt skådespel som är både sagolikt vackert och tekniskt mycket imponerande. Välregisserade flöden där de olika fontänerna sänder sina kaskader av vatten mot en nattsvart himmel till tonerna av musikaliska potpurrier, allt smakfullt belyst av en lika genomtänkt ljusshow. Magiskt!

Att shoppa här i Dubai lockar säkert de flesta. Om inte annat kan man fönstershoppa vid de exklusiva butikerna, bara strosa runt i lyxiga shoppingcentren och kika in i alla fina butiker, det är en del av äventyret i Dubai. Ett helt annat shoppingäventyr bjuder den traditionella Krydd-souken i gamla stadsdelen Deira på. Här är det dofter, smaker och de lokalas mingel som bjuder på sensationer för alla sinnen och med en liten påse av de aromatiska kryddorna kan du ta med lite av atmosfären hem.

Läs mer om Dubai:

Semester i Dubai: 10 tips för dig med liten budget

10 måsten i Dubai

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.