Karta

Flyg Umeå - Stockholm

Flyginformation Umeå till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

767 SEK

Flygbolag med direktflyg

6

Flyg per vecka

119

Genomsnittlig flygtid, total distans 519 kilometer

1 timmar 0 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Umeå till Stockholm är 767 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
1 timmar 0 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Umeå till Stockholm.
Det finns 6 flygbolag som flyger direkt från Umeå till Stockholm.
Det finns 119 flyg i veckan som flyger direkt från Umeå till Stockholm, i augusti

Information per maj 2018

Flygbolag som flyger från Umeå till Stockholm

Det finns 7 flygbolag som flyger direkt från Umeå till Stockholm. Varje vecka finns det 78 flyg från Umeå till Stockholm. Det populäraste flygbolaget på sträckan är BRA och den genomsnittliga flygtiden är 1 timme.

Avresa från Umeå

Umeå Airport är en mindre flygplats och har ett basutbud av service. På flygplatsen finns en tax free-butik, en restaurang och ett kafé. Flygplatsen ligger cirka fyra kilometer utanför centrala Umeå och trafikeras av Länstrafikens bussar. Umeå Airport har gratis wifi.

Ankomst till Stockholm

Arlanda

Arlanda flygplats ligger cirka fyra mil norr om centrala Stockholm och trafikeras av tåg, bussar och taxi. Arlanda Express är ett populär transportalternativ och avgår från SkyCity som du hittar mellan terminalerna 4 och 5. Resan med Arlanda Express tar cirka 20 minuter och du kan köpa biljetter på Arlanda Centralstation. Kommunikationerna till och från Arlanda flygplats är goda oavsett när på dygnet du behöver resa.

Bromma

Bromma flygplats ligger cirka en mil från centrala Stockholm. Flygplatsen trafikeras av Flygbussarna, SL-bussar och taxi. Det tar cirka 20 minuter att ta sig in till stan med Flygbussarna. Bromma flygplats har gratis WiFi.

Generell information om att flyga från Umeå till Stockholm

Tänk på att du måste kunna visa upp en giltig legitimation eller ett pass även vid inrikes resor. Olika flygbolag har olika tider för incheckning, kontrollera vad som gäller för din flygresa i god tid.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

Den svenska huvudstaden har ett tempererat klimat med fyra tydliga årstider. Under sommaren kan du räkna med medeltemperaturer på 20-23 grader och under vintern på +2 grader. Ska du resa till Stockholm i juli får du inte glömma att packa ner paraplyet, då detta är den regnigaste månaden på året. Stockholm brukar räknas till en av världens vackraste huvudstäder och är en perfekt stad att utforska till fots. Ska du ta dig längre sträckor, är tunnelbana ett bra och prisvärt alternativ.

Läs mer om Stockholm

10 saker att göra i Stockholm

10 fantastiska öar i Stockholms skärgård

Hotell i Stockholm

Sök, jämför och hitta ditt hotell i Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.