Karta

Flyg Umeå - Helsingfors Vanda

Flyginformation Umeå till Helsingfors Vanda

Billigaste returpriset senaste månaden

1.036 SEK

Flygbolag med direktflyg

2

Flyg per vecka

6

Genomsnittlig flygtid, total distans 456 kilometer

1 timmar 20 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Finnair

Helsingfors Vanda

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Helsingfors Vanda: Helsingfors Vanda.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Umeå till Helsingfors Vanda är 1.036 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
1 timmar 20 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Umeå till Helsingfors Vanda.
Det finns 2 flygbolag som flyger direkt från Umeå till Helsingfors Vanda.
Det finns 6 flyg i veckan som flyger direkt från Umeå till Helsingfors Vanda, i juli

Information per augusti 2018

Flygbolag som flyger från Umeå till Helsingfors

Det finns direktflyg från Umeå till Helsingfors. Ett av de mest populära flygbolagen på sträckan är Finnair. Den genomsnittliga tiden för flyg från Umeå till Helsingfors är 1 timme och 20 minuter.

Avresa från Umeå

Umeå Airport ligger cirka fyra kilometer från centrala Umeå och är en mindre flygplats med ett basutbud av service. Här finns en tax free-butik, en restaurang och ett kafé. Flygplatsen erbjuder gratis WiFi. Wifi. Länstrafikens bussar trafikerar Umeå Airport.

Ankomst till Helsingfors

Helsingfors-Vanda flygplats ligger två mil norr om centrala Helsingfors . Flygplatsen trafikeras av bussar, tåg och taxi. Helsingfors flygplats har en egen tågstation med tåg till bland annat Vanda, Helsingfors och Sankt Petersburg.

Generell information om att flyga från Umeå till Helsingfors

Du som ska ta ett flyg till Helsingfors måste vara beredd på att legitimera dig med antingen ett pass eller ett nationellt ID-kort. Glöm inte att kontrollera incheckningstiderna, då dessa kan variera mellan olika flygbolag.

Vad du kan förvänta dig i Helsingfors

Finlands huvudstad har ett havs- och kontinentalklimat med milda vintrar och varma somrar. Den varmaste månaden är juli med en medeltemperatur på 19 grader. Februari är kallast med en medeltemperatur på -5 grader och augusti är den regnigaste. Helsingfors är perfekt att uppleva till fots, men staden har också en väl utbyggd kollektivtrafik. I Helsingfors kan du ta dig runt med spårvagnar, tunnelbana, pendeltåg, bussar och färjor. Ett stort plus är att all kollektivtrafik i Helsingfors har samma pris. Prisnivån i Helsingfors är ungefär densamma som i Sverige. Valutan i Finland är euro.

Läs mer

Topp 9 saker att göra i Helsingfors

Hotell i Helsingfors

Sök, jämför och hitta ditt hotell i Helsingfors.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.