Helsingfors

28 jan. 202029 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Helsingfors inkluderar Hotel Rantapuisto, Hilton Helsinki Kalastajatorppa och Holiday Inn Helsinki - West Ruoholahti baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Helsingfors genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Helsingfors

från 1 078 SEK
från 1 202 SEK
från 1 480 SEK

Vad säger resenärer om Helsingfors?

9,8
Konst & Designälskare
8,0
Miljöresenärer
7,9
Historieälskare
7,5
Familjeresenärer
7,3
Matälskare
Medlemmars omdömen (128)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
2019-08-07

Inte lika spektakulär som Gamla stan i Tallinn (som på en klar dag och rätt höjd, är synlig från Helsingfors) Helsingfors erbjuder turister och invånare ett större utbud av val om man är ute efter restauranger och inredning. Sommaren är den mest populära tiden att besöka men vintern erbjuder också andra möjligheter och olika vyer.

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-05-31

Helsingfors är en fantastisk stad med massor att göra. Liten nog att utforskas helt till fots finns fantastiska barer och restauranger samt några utmärkta kulturella sevärdheter. Var noga med att besöka Sveaborg för en dos av lokal historia och en stor dag ut.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2016-06-13

Helsingfors är en bra introduktion till Finland, men som med något land din resa här inte bör begränsas till dess huvudstad. Upplev vad Helsingfors gör bäst - det är arkitektur och design. Det finns en aning av fina museer och den historiska attraktion och lugn i Sveaborg fästning. Om du vet var du ska gå, kommer du också få en smak av vad som finns längre fram i resten av Finland, som är bastu och välsmakande lokal mat. Det fina grönområden och stränder som Helsingfors erbjuder, bleknar i jämförelse med vad som finns längre norrut.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2016-06-13

Vill du Kultur? Tycker du om historien? Är du sugen på design? Då ska du besöka Helsingfors. Den enkla men effektiva finsk design stal mitt hjärta. De vet hur man använder trä för att göra stora möbler, och utformningen av det är bara så speciellt. Helsingfors stad kort är bra att ha om du ska besöka en hel del platser.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 214 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Helsingfors är juni, med ett genomsnitt på 1 672 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 474 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Helsingfors är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari −2,6 °C/27,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,1 °C/71,8 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −6,6 °C/20,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Helsingfors är Helsingfors Vanda (HEL) (17,74 km).

Planera en resa till Finland