Karta

Flyg till Helsingfors Vanda

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Helsingfors

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Helsingfors. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Helsingfors. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Helsingfors går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Helsingfors

Direktflyg till Helsingfors finns från Stockholm, Göteborg, Umeå och Malmö. Du kan också ta ett flyg direkt till Helsingfors från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Helsingfors

Flygbolagen SAS, Finnair, BRA och Norwegian erbjuder direktflyg från Sverige till Helsingfors. Flera andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Helsingfors.

Ankomst till Helsingfors

Flyg till Helsingfors ankommer på Helsingfors-Vanda flygplats. Flygplatsen ligger två mil norr om Helsingfors centrum. Helsingfors flygplats har goda förbindelser i form av både bussar, tåg och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Helsingfors.

Bästa tiden att resa till Helsingfors

Helsingfors lockar besökare året om, men flest besökare kommer till den finska huvudstaden under sommarmånaderna.

Vädret i Helsingfors

Helsingfors har en blandning av havs- och kontinentalklimat med milda vintrar och varma somrar. Juli är den varmaste månaden med en medeltemperatur på 19 grader och februari är den kallaste med en medeltemperatur på -5 grader. Augusti är den regnigaste månaden.

Saker att se och göra i Helsingfors

Helsingfors är en utmärkt weekendstad med ett mycket bra utbud av shopping, restauranger och sevärdheter. Bland de mest populära sevärdheterna i Helsingfors finns Sveaborg, Salutorget och nöjesparken Borgbacken. Friluftsmuseet på Fölisön, konstmuseet Ateneum och djurparken Högholmen är några andra populära besöksmål i Helsingfors.

Läs mer

Topp 9 saker att göra i Helsingfors

Hotell i Helsingfors

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Helsingfors.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Helsingfors Vanda

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Helsingfors: Helsingfors Vanda.
Qatar Airways, KLM, transavia, Sichuan Airlines, Norwegian Air International, Norwegian Air Sweden, BRA och Norwegian flyger alla direkt till Helsingfors Vanda.
Den billigaste månaden att flyga till Helsingfors Vanda är januari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.