Karta

Flyg Stockholm - Köln

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Köln ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Stockholm till Köln

Billigaste returpriset senaste månaden

598 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1143 kilometer

3 timmar 45 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Lufthansa

Köln

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Köln: Köln.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Stockholm till Köln är 598 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
3 timmar 45 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm till Köln.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Stockholm till Köln.

Flyg från Stockholm till Köln

Aktuell information i april 2016

 

Flygbolag som flyger från Stockholm till Köln

Eurowings, Air Berlin, Air Baltic, Norwegian, Tarom, Hahn airsystems, Austrian airlines, My Austrian, Lufthansa, SAS, British airways, Pegasus airlines, Sun Express, Turkish airlines, Finnair, LOT, Flyniki, Bulgaria air, BRA, Czech airlines, Aegean airlines, Thai airways och Atlaslobal.

Inget är direktflyg.

Alla flyger från Arlanda förutom Finnair som har flyg från både Arlanda och Bromma airport.

 

Information om avgångsterminalerna

Arlanda flygplats

Arlanda är Sveriges största flygplats. Utrikesflyg avgår vanligtvis från terminal 5.

På Arlanda finns ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer så det finns gott om saker att göra medan du väntar på flyget. Du kan även passa på att göra dina bankärenden, gå till apoteket, växla pengar eller varför inte klippa håret så du är fixad och fin när du landar för att starta semestern eller klar och redo för ett viktigt möte.

På flygplatsen hittar du parkeringsområdet nära alla terminaler och du kan boka parkering i förväg på internet.

Det finns tre flyglounger: Stockholm Arlanda Lounge, SAS Domestic Lounge och Menzies Aurora Lounge med gratis wifi, tidningar, magasin, TV och snackbuffé med kalla och varma rätter.

Men även den vanliga resenären kan surfa fritt under tre timmar på flygplatsens wifi, som har bra täckning på alla publika ytor. Behöver du längre tid eller mer data, köper du access med betalkort.

 

Bromma Stockholm Airport

En fika eller pizza – på Bromma Stockholm Airport hittar du både lättare och lite matigare rätter att äta innan din avresa. Det finns även en bar där du i lugn och ro tar dig ett glas vin eller öl. Du kan även passa på att handla här när du ska ut och resa. I Duty Free Store handlar du till 20 % lägre priser på utvalda produkter jämfört med butikerna i stan – oavsett vart du ska resa.

Här finns också det du behöver inför resan: godis, dryck och något att läsa.

På Bromma Stockholm Airport finns bankomat, brevlåda och förvaringsboxar. Dessutom surfar du trådlöst på hela flygplatsen.

 

Information om ankomstterminalen - Köln/Bonn flygplats

Flygplatsen ligger enbart 17 kilometer från Kölns centrum och det tar cirka en kvart att åka med bil in till city. Du kan även ta S-Bahn in till centrala Köln. Tågen avgår var tjugonde minut. Lite mer sällan på helgerna. Det finns även gott om taxibilar utanför ankomstterminalen.

 

Praktisk information

Även om både Tyskland och Sverige är medlemmar i EU och Schengen måste du vid pass/ID-kontroll kunna legitimera dig och styrka ditt medborgarskap. Medför därför antingen giltigt pass eller av svensk polismyndighet utfärdat nationellt ID-kort. Pass och nationella ID-kort är de enda svenska identitetshandlingar som visar medborgarskap. Provisoriskt pass i A4-format godtas för resa till Tyskland.

Generellt rekommenderas att du är 90 minuter innan avgång på flygplatsen i Köpenhamn, men olika flygbolag har olika regler för incheckning, så allra säkrast är att du kontrollerar med ditt flygbolag innan avresa.

 

Vad du kan förvänta dig i Köln

Valutan i Tyskland är euro och prisnivån är lite lägre än hemma i Sverige. En tre rätters måltid på en medelklassrestaurang kostar cirka 360 kronor. Att åka taxi kostar cirka 17 kronor per kilometer med en starttaxa på 27 kronor.

Vädret är som behagligast på sommaren mellan juni-augusti. Men se till att ta med paraplyet. Det kan alltid komma en regnskvätt.

Tidsskillnaden mellan Tyskland och Sverige är 0 timmar.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.