Pafos

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Pafos inkluderar Paphiessa Hotel, 777 Beach Guesthouse och Trianon Guest House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Pafos genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Pafos

från 474 SEK
från 773 SEK
från 1 840 SEK

Vad säger resenärer om Pafos?

9,8
Familjeresenärer
8,3
Friluftsmänniskor
7,9
Äventyrsresenärer
7,9
Historieälskare
7,7
Nattuggla
Medlemmars omdömen (70)
Julie McIntyre
Julie McIntyreUSA
2013-03-13

Paphos är ett utmärkt område att besöka, om att koppla av på de många barerna i hamnen eller för att visa utställningar i det arkeologiska museet. Missa inte den gamla staden på kullen, det finns även en hiss från parkeringen. Vandra i skuggan av de smala gatorna runt agora (marknaden). Mycket atmosfärisk med underbar utsikt över Pafos stad.

Craig Bond
Craig BondPlymouth
2017-01-06

Mycket hett vid påsk tid men väl värt besöket. Många attraktioner besöket och allt är inom ett par timmars bilresa. Värt mödan att köpa en lokal guide bok som det tar dig genom tillbaka gatorna och off the beaten track. Livsmedel är utmärkt för och rimlig alltför. Många rätter i set måltider så du måste takten själv. Stränder är rena och människorna är vänliga också. Vill du gå tillbaka.

Veronica Cox
Veronica CoxColchester
2017-01-06

Pafos på västkusten av Cypern är en underbar plats. Det är en av de trevligaste, mest tillbakalutade platser jag besökt under lång tid. Jag har tillbringat många glada semester i Paphos. Kusten och landsbygden är mycket natursköna och genomsyrad av historia och legend. Massor av vackra stränder och platser att shoppa, äta och ha en natt out.You kan ha en helt eller livlig semester. Det finns gott om "Resebyråer" som du kan använda för att boka dagsturer till alla delar av Cypern och längre bort. Det finns också gott om bra hotell att bo på, eller självhushåll, om du föredrar.

Stanley Hubble
Stanley Hubble
2017-01-06

de mest vänliga människor jag någonsin möts. de allra bästa vänner, Greg & Eleni också många andra vänner som jag har haft nöjet jag har privllage mötes, jag älskar dem alla.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 499 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Pafos är augusti, med ett genomsnitt på 886 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 611 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 696 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Pafos är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,7 °C/63,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,1 °C/88,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,8 °C/46,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Pafos är Pafos (PFO) (7,86 km).

Planera en resa till Cypern