Luxemburg

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Luxemburg inkluderar Best Western Plus Grand Hotel Victor Hugo, Grand Hotel Cravat och Meliá Luxembourg baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Luxemburg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Luxemburg

från 1 094 SEK
från 1 810 SEK
från 3 048 SEK

Vad säger resenärer om Luxemburg?

9,8
Historieälskare
8,1
Konst & Designälskare
7,5
Friluftsmänniskor
6,6
Matälskare
5,9
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (56)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2014-03-05

En underbar stad och en av Europas mest dramatiskt belägna gör Luxemburg ett trevligt stopp i mellan städerna i Belgien och den tyska vinland. Dessutom får du den nyhet att besöka en av Europas minsta stat. Men förstå att landet, Storhertigdömet Luxemburg, är mer än bara Luxemburg. Även om dess huvudstad ger en bra introduktion. Luxemburg har en lång historia och staden har varit en av de mest berikade på kontinenten. En av de roligaste saker att göra i Luxemburg helt enkelt gå längs Corniche att se både den övre och nedre städer. Plocka upp utmärkt värde Luxemburg kort som gör det möjligt för inträde till alla museer och på all kollektivtrafik i hela storfurstendömet. Om du har bara ett par timmar, distribuerar Turistinformation Center avgift kartor och en rekommenderad två timmars självgående stadsvandring.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-03-10

Denna lilla stad och land är en mycket välstrukturerad plats att besöka. Den är kompakt nog att kunna se de stora platser inom ett par timmar. Mycket moderna och mycket kosmopolitisk atmosfär. Polisen kvinna körde en Smart Car och hon var klädd i en kort kjol - arrestera mig snälla!

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-09

Pittoreska och lugn. Luxemburg ligger i en mycket vacker dalgång som kan göra för några spektakulära bilder. Men det är ganska liten, och inte har en hel del att göra. Det är verkligen perfekt för en dag besök.

Max Perez
Max PerezBerkeley
2017-01-06

En ganska udda plats. Jag hade en både varm och roliga tider, och några riktigt oroande negativa erfarenheter här på bara några dagar. Det finns en hel del historia och europeisk storhet inbyggd i strukturen av Luxemburg - bokstav. Det finns vissa allvarligt gamla väggar och strukturer här. Det är vackert. Ansträngningarna att återfå luxemburgiska är intressant också. Maten är fantastisk, en stor sammanflödet av grannländerna. Det finns några roliga barer här också. Detta skulle vara ett bra ställe att vara rik.

Planera en resa till Luxemburg