Luxemburg

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Luxemburg inkluderar NH Luxembourg, Grand Hotel Cravat och Best Western Hotel International baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Luxemburg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Luxemburg

från 1 175 SEK
från 1 225 SEK
från 1 915 SEK

Vad säger resenärer om Luxemburg?

9,8
Historieälskare
8,4
Friluftsmänniskor
7,8
Lyxresenärer
7,6
Familjeresenärer
7,3
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (76)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2014-03-05

En underbar stad och en av Europas mest dramatiskt belägna gör Luxemburg ett trevligt stopp i mellan städerna i Belgien och den tyska vinland. Dessutom får du den nyhet att besöka en av Europas minsta stat. Men förstå att landet, Storhertigdömet Luxemburg, är mer än bara Luxemburg. Även om dess huvudstad ger en bra introduktion. Luxemburg har en lång historia och staden har varit en av de mest berikade på kontinenten. En av de roligaste saker att göra i Luxemburg helt enkelt gå längs Corniche att se både den övre och nedre städer. Plocka upp utmärkt värde Luxemburg kort som gör det möjligt för inträde till alla museer och på all kollektivtrafik i hela storfurstendömet. Om du har bara ett par timmar, distribuerar Turistinformation Center avgift kartor och en rekommenderad två timmars självgående stadsvandring.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-09

Pittoreska och lugn. Luxemburg ligger i en mycket vacker dalgång som kan göra för några spektakulära bilder. Men det är ganska liten, och inte har en hel del att göra. Det är verkligen perfekt för en dag besök.

Max Perez
Max PerezBerkeley
2017-01-06

En ganska udda plats. Jag hade en både varm och roliga tider, och några riktigt oroande negativa erfarenheter här på bara några dagar. Det finns en hel del historia och europeisk storhet inbyggd i strukturen av Luxemburg - bokstav. Det finns vissa allvarligt gamla väggar och strukturer här. Det är vackert. Ansträngningarna att återfå luxemburgiska är intressant också. Maten är fantastisk, en stor sammanflödet av grannländerna. Det finns några roliga barer här också. Detta skulle vara ett bra ställe att vara rik.

Shari Janssen
Shari JanssenFelton
2017-01-06

Ta din tid att gå igenom den lägre staden och utforska gränder.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 1 418 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Luxemburg är oktober, med ett genomsnitt på 1 853 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 492 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 1 638 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Luxemburg är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 6,1 °C/42,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,9 °C/78,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,0 °C/32,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Luxemburg är Luxemburg (LUX) (5,68 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Metz/Nancy Lorraine (70,83 km)

Planera en resa till Luxemburg