Karta

Flyg från Oslo till Köpenhamn

Flyginformation Oslo till Köpenhamn

Billigaste returpriset senaste månaden

908 SEK

Flygbolag med direktflyg

7

Flyg per vecka

162

Genomsnittlig flygtid, total distans 458 kilometer

1 timmar 10 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Köpenhamn

1 flygplats

Information per augusti 2018

Flygbolag som flyger från Oslo till Köpenhamn

Det finns direktflyg från Oslo till Köpenhamn. Flygbolaget SAS är ett av de mest populära alternativen på sträckan. Den genomsnittliga flygtiden mellan Oslo och Köpenhamn är 1 timme och 10 minuter.

Avresa från Oslo

Flygplatsen Oslo Gardermoen ligger cirka fem mil norr om Oslo. Flygplatsen har ett stort utbud av service, butiker och matställen. Bland transportalternativen till flygplatsen finns expresståg från Oslo, Fredrikstad och Ski. Oslo Gardermoen har gratis WiFi.

Ankomst till Köpenhamn

Kastrups flygplats ligger strax utanför centrala Köpenhamn och har smidiga kommunikationer i form av både bussar, tåg och tunnelbana. Förbindelserna till såväl centrala Köpenhamn som till Malmö är goda oavsett när på dygnet till flyg landar. Tågstationen ”København Lufthavn” ligger under Terminal 3 och taxiparkeringen hittar du strax utanför terminalbyggnaden. Flygplatsen har gratis WiFi och ett mycket generöst utbud av butiker och matställen.

Generell information om att flyga från Oslo till Köpenhamn

Du som ska ta ett flyg till Köpenhamn ska kunna visa upp en giltig ID-handling i form av ett pass eller ett nationellt ID-kort. Tänk på att olika flygbolag har olika regler för när du måste checka in.

Vad du kan förvänta dig i Köpenhamn

Köpenhamn har ett maritimt klimat. Under vintern ligger temperaturerna runt 0-strecket och under sommaren kring 20 grader. Köpenhamn är en blåsig stad året om. Här tar man sig enklast fram till fots eller på cykel. Cykeluthyrning finns på flera platser i Köpenhamn. Behöver du resa en längre sträcka är stadens kollektivtrafik ett smidigt alternativ. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och prisvärd och finns i form av tunnelbana och bussar. Prisnivån i Köpenhamn är något högre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar ungefär 800 kronor, en stor starköl cirka 60 kronor och en kopp kaffe får du betala drygt 45 kronor för. Den danska valutan heter dansk krone (DKK).

Läs mer om Köpenhamn

10 saker att göra i Köpenhamn

Hotell i Köpenhamn

Sök, jämför och hitta ditt hotell i Köpenhamn.

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.