Karta

Flyg till Mexiko

Flyg till Mexiko och uppleva uråldrig indiansk kultur, kritvita stränder och spännande maträtter. Mexiko har en fantastisk natur med djungler, exotiska djur och korallrev. Stranden Tulum på Yucatanhalvön anses av många vara världens bästa.

Besök Mayaruinerna i Palenque och skåda resterna av indianeras boplatser eller varför inte konstnären Diego Riveras barndomshem i staden Guanajuato som nu är ett välbesökt museum. Ett populärt utflyktsmål bland både boende och besökare i Mexiko är De Flytande Trädgårdarna i Xochimilco, en kvarleva från aztekstaden Tenochtitlán.

Vill du frossa i tropiska frukter och uppleva en genuin del av Mexiko rekommenderas ett besök på marknaden La Mercéd i Mexico City där du kan fynda allt i matväg.

Besök Mexiko under perioden oktober till maj för de behagligaste temperaturerna.


Skyscanner jämför de lägsta flygpriserna på flyg till Mexiko från över 600 flygbolag och resebyråer.
Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda.

Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Mexiko direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor.Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Mexiko. Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss finna de billigaste flygresorna till Mexiko.
 

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.