Mérida

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mérida inkluderar Hotel del Peregrino, Hotel Flamingo Merida och Hotel Colonial de Merida baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mérida genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mérida

från 350 SEK
från 487 SEK
från 649 SEK

Vad säger resenärer om Mérida?

9,8
Äventyrsresenärer
9,0
Friluftsmänniskor
8,8
Historieälskare
8,3
Familjeresenärer
8,3
Backpackers
Medlemmars omdömen (58)
Fabian Tomasoni
Fabian TomasoniBuenos Aires
2017-01-06

Vacker stad i Yucatan. Rekommenderas att besöka och som en bas för touring sträckan Puuc

Bailey K.
Bailey K.Austin
2016-05-16

Jag utforskade mestadels många okända cenotes runt Merida med Yucatan Cenote Tours, och inte få en chans att göra mycket annat. Men baserat på bara några cenotes jag såg och vänliga människor vi kom över, JAG ÄLSKAR Merida! ;) Kan inte vänta med att gå tillbaka.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2015-12-16

Loving denna stad! Det sägs att vara den säkraste staden i Mexiko. Jag har haft en underbar tid vandrade gatorna njuter av god mat och skönheten i gamla koloniala byggnader.

Carmen Allan-Petale
Carmen Allan-Petalevinales
2015-08-11

Merida är huvudstad i Yucatan och ett kulturellt nav. Även om en stor stad, är det en trevlig och vi älskade utgifterna dagar promenad genom parkerna och ta in de vackra byggnaderna på stadens centrum. Staden är särskilt levande på söndagar när alla familjer är ute och omkring, njuter av sin helg. Merida kan säkert betraktas som kulturella huvudstad i Yucatan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 425 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mérida är september, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 400 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 469 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mérida är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,5 °C/78,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 37,4 °C/99,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 17,6 °C/63,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Mérida är Mérida (MID) (5,13 km).

Planera en resa till Mexiko