Oaxaca de Juárez

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Oaxaca de Juárez inkluderar Hotel Victoria Oaxaca, Casa Tobalá och One Oaxaca Centro baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Oaxaca de Juárez genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Oaxaca de Juárez

från 469 SEK
från 569 SEK
från 1 150 SEK

Vad säger resenärer om Oaxaca de Juárez?

9,8
Matälskare
8,9
Historieälskare
8,6
Backpackers
8,0
Äventyrsresenärer
7,4
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (35)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2016-07-09

En populär koloniala stad att besöka i Mexiko, jag älskade denna region och staden var mycket trevligt att besöka.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-08-19

friendy stad omgiven av berg, color marknaden med god mat för bra priser på dagtid

Ashlee Christian
Ashlee ChristianBrooklyn
2015-06-14

Jag föll omedelbart, huvud-over-klackar förälskad i Oaxaca. Med så många saker att älska det är svårt att sätta fingret på bara ett fåtal. En av de mest unika saker om denna region är dock köket. Var inte blyg för att äta här. Äta vad som helst, när som helst, var som helst. Speciellt på den största marknaden i den magiska korridor av grillat kött (följ din näsa). Zocalo och Monte Alban är naturligtvis måste-ser. Jag skulle starkt rekommendera en av dessa promenader om var du medvetet försöka skaffa dig vilse, du hittar något vackra och spännande utan att misslyckas.

Jennifer Kho
Jennifer KhoOaxaca de Juárez
2015-06-14

Med vibrerande kolonial arkitektur; en söt, promenera centrum; vackra konstnärliga traditioner inklusive alebrijes (intrikat målade trä hantverk) och keramik (svart, grönt och naturliga); och fantastiska kulinariska specialiteter - däribland många olika typer mol; tlayudas (stora, grillade quesadillas); underbara ostar; squash blommar året runt; Nieves (sorbet) i unika smaker som ost, hierba Santa och brände mjölk; och, naturligtvis, mezcal - denna stad vann snabbt mitt hjärta. Faktum är att efter vårt första besök förra året, min man och jag beslutade att komma tillbaka och bo här i ett år, som vi gör nu.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 425 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Oaxaca de Juárez är juli, med ett genomsnitt på 875 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 425 SEK per natt. Det är 27 % lägre än det genomsnittliga priset 542 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Oaxaca de Juárez är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,7 °C/63,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,3 °C/45,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Oaxaca de Juárez är Oaxaca (OAX) (6,40 km).

Planera en resa till Mexiko