Puerto Vallarta

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Puerto Vallarta inkluderar Holiday Inn Express Puerto Vallarta, Flamingo Vallarta Hotel & Marina och The Westin Resort & Spa, Puerto Vallarta baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Puerto Vallarta genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Puerto Vallarta

från 542 SEK
från 1 226 SEK
från 2 496 SEK

Vad säger resenärer om Puerto Vallarta?

9,8
Familjeresenärer
9,2
Äventyrsresenärer
8,6
Friluftsmänniskor
8,3
LGBTQ
8,0
Nattuggla
Medlemmars omdömen (141)
Alan Wright
Alan Wright
2016-06-08

Jag är inte en stor strand semester person, men jag älskar PV. RENT VATTEN. Lokalbefolkningen är några av de kindest och mest älskvärda människor jag någonsin har träffat. Det finns mycket att göra annat än solbada. Jag har inte haft en dålig måltid ännu. Jag älskar tropisk känsla. Jag skulle återkomma på en sekund.

Janet Peters-Beauchamp
Janet Peters-BeauchampEscondido
2016-03-08

Jag tycker att komma hit evert år. Så många underbara restauranger, shopping, äventyr, och naturligtvis avkoppling.

Paul @ OLIVE THIEF
Paul @ OLIVE THIEFOakland
2016-01-03

Beläget på västkusten och höger på Stilla havet - är denna stad inte perfekt. Det är turistiska. Det finns en anledning som det är känt om. Flygplatsen gör detta till en lämplig utgångspunkt. Det har fått lummiga tropiska träd och trasiga stränder. Och det är en och en halv timme med bil till Sayulita och underbara lilla surfstäder.

Harold
HaroldBrooklyn
2015-12-04

Det är svårt att inte bli förtrollad med Puerto Vallarta. Det är inte så nytt och stränderna är inte så söt som de är i Playa del Carmen eller Cabo San Lucas men det har en nostalgisk charm som på något sätt känns lite mer äkta. Även om du inte hittar turkost vatten eller vit sand, kommer du att hitta bra mat, vänliga människor och vacker sluttning vyer. PV omfattar också HBT-samhället är ett av de vänligare platser för homosexuella besökare. Tyvärr är det också populärt med några av de mindre toleranta delar av USA, så att du kan utsättas för en okunnig Texan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 946 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Puerto Vallarta är januari, med ett genomsnitt på 1 419 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 859 SEK per natt. Det är 38 % lägre än det genomsnittliga priset 1 189 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Puerto Vallarta är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,4 °C/68,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,4 °C/90,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,6 °C/45,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Puerto Vallarta är Puerto Vallarta (PVR) (8,13 km).

Planera en resa till Mexiko