Karta

Flyg till Ciudad de México

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Mexico City

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Mexico City. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Mexico City. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Mexico City går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Mexico City

Inga flygplatser i Sverige har i nuläget direktflyg till Mexico City.

Flygbolag som erbjuder flyg till Mexico City

Inga flygbolag erbjuder i nuläget direkta flyg till Mexico City från Sverige. Ett flertal flygbolag erbjuder flyg till Mexico City med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Mexico City.

Ankomst till Mexico City

Mexico Citys flygplats ligger cirka fem kilometer från centrala Mexico City. En tunnelbana förbinder flygplatsen med de centrala delarna av staden. Du kan även ta dig till och från Mexico Citys flygplats med buss och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Mexico Citys flygplats.

Bästa tiden att resa till Mexico City

Perioden mellan mar och maj anses vara den bästa för ett besök i Mexico City. Under mars månad anordnas den populära Festival de Mexico i stadens historiska stadskärna.

Vädret i Mexico City

Mexico City har ett subtropiskt höglandsklimat med en årsmedeltemperatur på cirka 16 grader. Det varmaste månaden är maj, cirka 18 grader, och december-januari är kallast med cirka 13 grader. Augusti är den regnigaste månaden i Mexico City.

Saker att se och göra i Mexico City

Mexikos huvudstad bjuder på många sevärdheter och spännande besöksmål. Bland de populäraste sevärdheterna i Mexico City finns Pyramid of the Sun, National Museum of Anthropology och parken Chapultepec. Palacio de Bellas Artes och Frida Kahlo Museum hör till några andra populära besöksmål i Mexico City.

Läs mer

Skyscanner listar: 6 utmärkta destinationer för en långsemester

Hotell i Mexico City

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Mexico City.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Ciudad de México

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Mexico City: Ciudad de México.
Delta, KLM, Air New Zealand, Czech Airlines, GOL Linhas Aéreas, Cubana, Copa och Garuda Indonesia flyger alla direkt till Ciudad de México.
Den billigaste månaden att flyga till Ciudad de México är november.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.