Mexico City

5 feb. 20206 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mexico City inkluderar Hotel Parque Satelite, Fiesta Inn Tlalnepantla och Krystal Urban Aeropuerto Ciudad de México baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mexico City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mexico City

från 413 SEK
från 620 SEK
från 1 352 SEK

Vad säger resenärer om Mexico City?

9,8
Historieälskare
9,2
Matälskare
8,2
Äventyrsresenärer
7,4
Konst & Designälskare
7,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (445)
Ximena Ni
Ximena NiWest Miami
2016-01-29

JAG ÄLSKAR MEXICO! Theres så mycket saker att göra hela tiden! Från museer och stora historiska platser till lyxiga utsökta restauranger och nattklubbar.

Ana Jones
Ana JonesDallas
2016-02-12

En av mina favoritstäder i världen. Trafiken kan vara grov, men om du letar efter en mer chill liv försöka kanske Oaxaca.

Beatriz Martínez
Beatriz MartínezAustin
2015-09-22

Mexico City är verkligen roligt. Du kan hitta så många saker att göra ... Om inte allt !! Det finns mycket trevliga restauranger, maten är bäst! Du kan se massor av olika pjäser, museer, barer, musik och mycket mer.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
2016-03-20

Mexico City sattes till en av våra favorit städer i världen genom den andra dagen vi var där (första gången besöker). Staden är levande och vibrerande. Det är helt annorlunda från de mer besökta strandorter. DF är en mega storstad som har en hel del kultur, historia och charm. Det är mycket Europeiska men det har sin egen karaktär. Museer och arkitekturen var fantastisk. Jag hoppas att hitta mig själv tillbaka hit snart igen!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 638 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mexico City är mars, med ett genomsnitt på 939 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 851 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mexico City är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 13,9 °C/57,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 26,6 °C/79,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,1 °C/43,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Mexico City är Ciudad de México (MEX) (6,34 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Toluca (46,64 km) Cuernavaca (67,82 km)

Planera en resa till Mexiko