Guadalajara

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Guadalajara inkluderar Country Hotel & Suites, Hotel Isabel och Hotel Casino Plaza baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Guadalajara genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Guadalajara

från 306 SEK
från 474 SEK
från 836 SEK

Vad säger resenärer om Guadalajara?

9,8
Historieälskare
8,6
Familjeresenärer
8,0
Matälskare
7,6
Konst & Designälskare
7,6
Nattuggla
Medlemmars omdömen (84)
A Closer Look Tours
A Closer Look ToursPhoenix
2014-11-07

Guadalajara är den näst största staden i Mexiko, och det spricker med kultur. Guadalajara mycket välbevarad kolonial arkitektur skapar en sofistikerad atmosfär för stadens vackra parker och torg. Detaljerade fontäner och rustika kyrkor skapa förutsättningar för museer, gallerier och enastående shopping. Njut livlig musik i hemstaden Mariachi. I närheten i Tlaquepaque och Tonala, inhemska hantverk och folkkonst i överflöd.

Jemma
Jemma
2017-05-17

En fantastisk stad med så mycket att erbjuda. Från så mycket läcker mat som du kan äta för att dansa hela natten med salsa och Bachata. Ta solkräm och en hatt - även under våren temperaturerna är tillräckligt hög för att vara den varmaste sommaren.

Chris Evans
Chris EvansCheltenham
2017-01-06

Staden Guadalajara är Mexikos näst största. Men långt ifrån en ansiktslös modern stad den är utrustad med underbara historiska områden som är särskilt runt viktigaste katedralen och de fyra torg som kommer utanför den. Staden är känd för sin Mariachi musik, bra restauranger och den enorma Libertad producerar marknaden. Vad är inte att vilja i en stad som lever av mat och musik? Jag minns fondly in en cantina-stil bar (La Fuente) på en av de torg som var full av äldre män och universitetsstudenter alla på tur att spela musik och sjunga sånger, medan alla runt omkring haft en Corona och udda tequila. Jag tycker fortfarande att det var den bästa bar jag någonsin har varit till, all-round lycka mellan lokalbefolkningen och vänlighet för besökare var något att vårda och se.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2017-01-06

Guadalajara är Mexikos näst största stad, och den största staden i delstaten Jalisco. Det är den vackraste staden i hela Mexiko, och ett verkligt nöje att besöka. Ser fram emot att gå tillbaka.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 399 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Guadalajara är augusti, med ett genomsnitt på 636 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 399 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 463 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Guadalajara är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 16,7 °C/62,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 29,6 °C/85,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,1 °C/43,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Guadalajara är Guadalajara (GDL) (16,96 km).

Planera en resa till Mexiko