Karta

Flyg Visby - Stockholm

Flyginformation Visby till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

767 SEK

Flygbolag med direktflyg

5

Flyg per vecka

79

Genomsnittlig flygtid, total distans 199 kilometer

0 timmar 35 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Braathens Regional Aviation

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Visby till Stockholm är 767 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
0 timmar 35 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Visby till Stockholm.
Det finns 5 flygbolag som flyger direkt från Visby till Stockholm.
Det finns 79 flyg i veckan som flyger direkt från Visby till Stockholm, i augusti

Aktuell information i oktober 2016

Flygbolag som flyger från Visby till Stockholm

SAS, BRA, Norwegian och Nextjet har direktflyg. BRA flyger till Bromma flygplats i Stockholm. De övriga till Arlanda flygplats.

När du flyger från:

Visby flygplats

I Duty Free Store handlar du till 20 % lägre priser på utvalda produkter jämfört med butikerna i stan – oavsett vart du ska resa. Här finns också att köpa godis, dryck, böcker och tidningar. På Flygrestaurangen tar du en fika eller äter något mer matigt före avresan. Här finns också tidningar, böcker och godis till försäljning. Under vissa avgångar går det även bra att ta en fika i gaten efter säkerhetskontrollen. På Visby Airport har du möjlighet att boka konferens för upp till 40 personer. Här finns också fritt wifi.

När du anländer till:

Arlanda flygplats

När du flyger inrikes till Arlanda landar du vanligtvis på terminal 2,3 eller 4. Du reser enkelt och smidigt med bland annat Flygbussarna, Air Shuttle, Swebus, Nettbuss, UL samt SL till och från Arlanda. Flygbussarna mellan Arlanda och Stockholm city avgår var tionde minut under större delen av dygnet. Linjen har hållplatser längs motorvägen och vid S:t Eriksplan. Arlanda Express kör utan stopp mellan Stockholm och Arlanda på 20 minuter. Biljetter köper du vid flygplatsens informationsdiskar eller i automaterna vid tåget. Det finns nedgångar till tåget vid alla terminaler. Om du hellre vill ta taxi finns det gott om taxibilar utanför varje terminal.

Bromma flygplats

Du kan resa med Flygbussarna mellan Cityterminalen och Bromma Stockholm Airport. Resan tar omkring 20 minuter och avgångarna är anpassade efter flygens ankomst- och avgångstider.Flygbussarna trafikerar också sträckan Bromma Stockholm Airport – Brommaplan samt Bromma Stockholm Airport – Stockholm Arlanda Airport (via Sundbyberg och Kista). Biljetter säljs på Pressbyrån på flygplatsen, i biljettautomat vid hållplatsen och ombord på flygbussen. I biljettautomaten och ombord accepteras enbart betalning med kort. Du kan också köpa biljetten i Flygbussarnas app eller på deras webbplats.

Du kan också åka lokalbuss, SL-trafiken, till och från Bromma: buss 110 till och från Alvik och buss 152 till och från Liljeholmen via Solna. Taxi finns i direkt anslutning till terminalen. På taxistationen finns endast taxi som har avtal med Bromma Stockholm Airport. Taxivärdar finns tillgängliga och du kontaktar dem om du vill ha ett särskilt taxibolag eller om du undrar över något.

Saker att se och göra i Stockholm

Stort och smått. Välbesökta museer och unika pärlor. Klassiker som Vasamuseet och nykomlingar som ABBA-museet och Fotografiska. Stockholm har hundratals museer och sevärdheter att besöka. Gamla Stan är en av Europas största och bäst bevarade medeltida stadskärnor och en av Stockholms främsta attraktioner. Det var här som Stockholm grundades år 1252. Är du första gången i stan är sightseeingbuss ett bra sätt att upptäcka stan. Men du kan även se dig runt om med båt. Flera turer avgår per dag på sommarhalvåret.

Hotell i Stockholm

Hitta hotell i Stockholm

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.