Karta

Flyg Sundsvall Timrå - Stockholm

Flyginformation Sundsvall Timrå till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

990 SEK

Flygbolag med direktflyg

5

Flyg per vecka

49

Genomsnittlig flygtid, total distans 355 kilometer

0 timmar 50 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Information per juni 2018

Flygbolag som flyger från Sundsvall till Stockholm

6 flygbolag erbjuder flyg från Sundsvall till Stockholm med 21 flygningar i veckan. SAS är det populäraste flygbolaget på sträckan. Flyg från Sundsvall finns till flygplatserna Stockholm Arlanda, Stockholm Bromma, Stockholm Västerås och Stockholm Skavsta.

Avresa från Sundsvall

Sundsvall Timrå Airport ligger cirka två mil norr om Sundsvall. Bil eller taxi är det smidigaste transportalternativet till och från flygplatsen. På Deltavägen, cirka en kilometer från ankomsthallen, finns en busshållsplats. Bussen tar cirka 40 minuter till Sundsvall och cirka 50 minuter till Härnösand.

På Sundsvall Timrå Airport finns restaurangen Midlanda som har öppet på förmiddagarna och ligger innan säkerhetskontrollen. Flygplatsen har gratis WiFi.

Ankomst till Stockholm

Arlanda

Arlanda har goda kommunikationer till centrala Stockholm oavsett vilken tid på dygnet du reser. Bland transportalternativen finns Flygbussarna, Air Shuttle, Swebus, Nettbuss, UL och SL. Flygbussarna till centrala Stockholm avgår var tionde minut under större delen av dygnet och Arlanda Express kör mellan Stockholm och Arlanda på 20 minuter. Lediga taxibilar finns utanför alla terminaler.

Bromma

Bromma Stockholm Airport är Stockholms mest centrala flygplats. Flygbussar går från Bromma flygplats till Cityterminalen, en resa på cirka 20 minuter. Det finns även taxibilar i direkt anslutning till ankomstterminalen.

Västerås

Västerås flygplats ligger cirka 5 kilometer öster om Västerås. Kort- och långtidsparkering finns på nära gångavstånd från terminalen. Ett smidigt transportalternativ är Flygbussarna som kör mellan Cityterminalen i centrala Stockholm och Västerås flygplats i anslutning till alla reguljära flyg. Lokalbuss nummer 3 avgår från Västerås centralstation och city till flygplatsen var tionde minut alla vardagar. Flygplatsen har gratis WiFi.

Skavsta

Skavsta flygplats ligger cirka 7 kilometer öster om Nyköping. Flygplatsen trafikeras bland annat av Flygbussarna från Cityterminalen i Stockholm, Norrköping och Linköping. Lokalbuss nummer 515 trafikerar flygplatsen till och från Nyköpings centrum.

Skavsta flygplats har gratis WiFi.

Generell information om att flyga från Sundsvall till Stockholm

Du som ska flyga på sträckan Sundsvall-Stockholm måste kunna visa upp ett giltigt nationellt ID-kort eller ett pass. Tänk på att olika flygbolag kan ha olika tider för incheckning, kontrollera därför detta i god tid innan din avresa.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

Den svenska huvudstaden har ett tempererat klimat. Under sommaren ligger medeltemperaturerna på 20-23 grader och under vintermånaderna på cirka 2 grader. Juli är den regnigaste månaden. Stockholm är en perfekt stad att upptäcka till fots. Tunnelbanan är ett bra och prisvärt transportalternativ och täcker det mesta av staden.

Läs mer om Stockholm

10 saker att göra i Stockholm

Hotell i Stockholm

Sök, jämför och hitta ditt hotell i Stockholm med Skyscanner.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.