Karta

Flyg till Vietnam

Resor till Vietnam

Flyg till Vietnam har ökat dramatiskt de senaste åren och många väljer att besöka Ho Chi Minh, även känt som Saigon som var det tidigare namnet på staden.

Vietnam har en rik historia och många museer, ett måste är museet för krigsförbrytelser. Naturen i Vietman är ett kapitel för sig; här finns kilometerlånga och i många fall öde sandstränder så som Nha Trang och Hoi An, charmiga bergsstäder så som Dalat och djungel- och bergsmiljöer där det erbjuds utflykter och vandringar.

Vietnam är mycket billigt och du kan bo på ett fyrstjärnigt hotell för cirka 500 kronor per natt. Flyg till Vietnam från Sverige tar drygt 13 timmar med mellanlandning i exempelvis Bangkok. Besök Vietnam året runt, men undvik tyfonperioden som pågår under oktober och november.

Skyscanner.se finner billiga flyg till Vietnam. Sök och jämför flyg till Vietnam gratis hos hundratals flygbolag och resebyråer.

Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda. Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Vietnam direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor. Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Vietnam.

 Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner från en vald avreseflygplats till överallt. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart skall du nu? Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss finna de billigaste flygresorna till Vietnam.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.