Karta

Jämför billiga flyg till Da Nang

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Da Nang

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Da Nang. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Da Nang. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Da Nang går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Da Nang

Det finns för närvarande inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Da Nang.

Flygbolag som erbjuder flyg till Da Nang

Inga flygbolag erbjuder i dagsläget direktflyg från Sverige till Da Nang. Flera flygbolag erbjuder dock flyg från Sverige till Da Nang med mellanlandning, däribland Thai Airways. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Da Nang.

Ankomst till Da Nang

Da Nangs internationella flygplats ligger två kilometer från centrala Da Nang. Taxi är ett transportalternativ till och från flygplatsen. Vill du heller ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Da Nangs flygplats.

Bästa tiden att resa till Da Nang

Perioden mellan februari till maj anses vara den bästa för ett besök i Da Nang.

Vädret i Da Nang

Da Nang har ett tropiskt monsun-klimat med två säsonger; en tyfon och regn-säsong mellan september och mars och en torr säsong mellan april och augusti. Den årliga medeltemperaturen i Da Nang ligger på 26 grader. Juni och augusti är de varmaste månaderna med temperaturer på över 30 grader och perioden december till februari är den kallaste med genomsnittstemperaturer på 25 grader.

Saker att se och göra i Da Nang

Hamnstaden Da Nang är en av de största städerna i Vietnam och bjuder på många sevärdheter och spännande besöksmål i närområdet. Grottan Marble Mountains, tempelkomplexet My Son och stranden My Khe Beach hör till några sevärdheter i Da Nang och stadens omgivningar. Han Market och Da Nangs katedral är två andra måsten.

Läs mer

De sju bästa platserna att besöka i Vietnam

Hotell i Da Nang

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Da Nang.

Billiga flyg till Da Nang från:

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.