Hanoi

14 dec. 201915 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Totalpris för 1 natt, 2 vuxna, 1 rum
Inkl. skatter och avgifter
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hanoi inkluderar Hanoi Babylon Garden Hotel & Spa, Hanoi Anise Hotel & Spa och Golden Rice Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hanoi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hanoi

från 355 SEK
från 622 SEK
från 1 239 SEK

Vad säger resenärer om Hanoi?

9,8
Matälskare
9,4
Äventyrsresenärer
9,3
Backpackers
7,6
Historieälskare
6,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (268)
Dien
DienHanoi
2016-06-28

Min vän och jag reser tillsammans. Vi har några mycket intressant erfarenhet, du måste övervinna svåra att öppna nya turist idéer. Jag känner intressant att ditt hem och reser med stil med företagets erfarenhet. Jag hoppas att ni kommer att hjälpa din främmande skapa professionella stil och mycket unik upplevelse.

Hoai Nguyen
Hoai NguyenHanoi
2015-10-31

Indochinavalue är en av de ledande researrangör i Vietnam, en expert på skräddarsydda turné i Vietnam, Laos och Cambodia.Indochinavalue har huvudkontor i Hanoi med 15 kontorspersonal (regissör, ​​försäljning, researrangörer, reservationer, redovisning, IT, förare och tiotals guider), filialer i Sapa, Hue, Saigon och bra partner i andra turné destinationer. Alla Vietnam tur förfrågan mottagits av indochinavalue kommer noggrant tas om hand och responsed snabbt genom en av Indochinavalue erfarna resekonsulter som kommer att ge dig hjälp resor idéer, reselösningar och hjälper dig att planera din minnesvärd semester i Vietnam och Indokina! http://www.indochinavalue.com

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2017-01-06

Hanoi är en populär plats för turister. Du kan se många destinationer som Confucious templet, Ho Chi Minh Mausolem och Ho Chi Minh gamla hus. Även om vädret är mycket dammig men kan du se många gatuförsäljare som säljer franskbröd med vägkanten.

Kristina A
Kristina ASan Francisco
2015-03-30

Hanoi är galen och hektiska! Du lär dig att korsa gatan på ett helt nytt sätt-ser fram emot, hålla samma takt, och ber att alla undviker att träffa dig. Det finns några stora mat och en del jag inte skulle våga äta. Öl är smuts billig och levande underhållning är stor. Också ett bra ställe att fylla på souvenirer som du kan byteshandel priserna låga och det finns ett stort utbud av butiker / marknader. Många historiska platser du kan gå runt till och porten till Halong Bay. Hanoi är lite för galen för min smak men ett bra ställe att uppleva en dag eller två.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 336 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hanoi är december, med ett genomsnitt på 448 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 349 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 381 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hanoi är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 18,8 °C/65,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 33,6 °C/92,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,1 °C/57,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Hanoi är Hà Nội (HAN) (21,02 km).

Planera en resa till Vietnam