Karta

Flyg Umeå - Amsterdam Schiphol

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Amsterdam ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Umeå till Amsterdam Schiphol

Billigaste returpriset senaste månaden

1.527 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1562 kilometer

3 timmar 50 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Norwegian

Amsterdam Schiphol

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Amsterdam: Amsterdam Schiphol.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Umeå till Amsterdam Schiphol är 1.527 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
3 timmar 50 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Umeå till Amsterdam Schiphol.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Umeå till Amsterdam Schiphol.
Flyg från Umeå till Amsterdam
Informationen är från juni 2016
Flygbolag som flyger från Umeå till Amsterdam
Det finns för närvarande inga direktflyg från Umeå till Amsterdam. Flygbolagen SAS och Norwegian erbjuder båda flyg på den aktuella sträckan med mellanlandning på Arlanda.
Terminalinformation – avresa
Umeå flygplats är en mindre flygplats som tillhandahåller ett basutbud av servicetjänster. På flygplatsen finns en Tax free-butik, en restaurang samt ett kafé. Flygplatsen har en terminalbyggnad och är lätt att orientera sig i.  Du som reser till och från Umeå flygplats erbjuds gratis Wifi.
Terminalinformation – ankomst
Amsterdam-Schiphol ligger drygt en mil sydväst om Amsterdam och är en av Europas största flygplatser. Du som ska ta dig från flygplatsen och in till Amsterdam har ett flertal transportalternativ att välja mellan. Du kan till exempel ta buss linje 197 (Amsterdam Airport Express) som avgår var 15:e minut. Du kan också ta tåget in till Amsterdam direkt från flygplatsens tågstation; resan tar cirka en kvart. Från tågstationen kan du också resa vidare till en rad andra destinationer. Några andra alternativ är taxi och hyrbil. På Amsterdam-Schiphol finns hyrbilsföretagen Avis, Budget, Enterprise Rent-A-Car, Europcar, Hertz och Sixt. Samtliga hyrbilsföretag hittar du bakom ankomsthallen Arrivals 3.
Praktisk information
Du måste kunna visa upp ett giltigt pass eller nationellt ID-kort vid inresa till Nederländerna. Då du måste kunna styrka ditt medborgarskap vid förfrågan är passet och det nationella ID-kortet de enda svenska ID-handlingar som gör det.
I Amsterdam
Prisnivån i Amsterdam är lite lägre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar ungefär 550 kronor, en stor starköl går på  ungefär 45 kronor och en cappuccino kostar cirka 25 kronor.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.