Karta

Flyg Göteborg Landvetter - Stockholm

Flyginformation Göteborg Landvetter till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

587 SEK

Flygbolag med direktflyg

6

Flyg per vecka

178

Genomsnittlig flygtid, total distans 350 kilometer

0 timmar 55 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Göteborg Landvetter till Stockholm är 587 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
0 timmar 55 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Göteborg Landvetter till Stockholm.
Det finns 6 flygbolag som flyger direkt från Göteborg Landvetter till Stockholm.
Det finns 178 flyg i veckan som flyger direkt från Göteborg Landvetter till Stockholm, i augusti

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Göteborg till Stockholm

Flygbolagen SAS, BRA och Norwegian erbjuder flyg från Göteborg till Stockholm med 166 avgångar i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Göteborg-Stockholm är 55 minuter.

Avresa från Göteborg

Göteborg Landvetter Airport ligger cirka 25 kilometer utanför Göteborg och kan nås med buss, bil eller taxi. Ett smidigt alternativ är Flygbussarna. Från centrala Göteborg tar det 20 minuter att ta sig till Landvetter med Flygbussarna. Swebus Express linje 830 kör också till flygplatsen. Du som ska ta ett flyg från Göteborg till Stockholm kan passa på att både handla något och äta innan ditt flyg avgår. Max hamburgerrestaurang, Scrimshaw Bar och Joe & the Juice är några exempel på restauranger på Landvetter. Det finns gratis WiFi på Landvetters flygplats.

Ankomst till Stockholm

Arlanda

Flygbolagen Norwegian och SAS flyg från Göteborg till Stockholm, ankommer på Arlanda flygplats som ligger cirka 4,2 mil från centrala Stockholm. Från Arlanda kan du ta dig vidare med bil, taxi, tåg eller buss till både centrala Stockholm och andra destinationer i närområdet. Ett smidigt alternativ är pendeltåg från SkyCity som ligger mellan terminalerna 4 och 5 eller snabbtåget Arlandaexpress. Resan med pendeltåget tar cirka 38 minuter och biljetter finns att köpa på Arlanda Centralstation. Kommunikationerna till och från Arlanda flygplats är goda oavsett tid på dygnet. Flygplatsen har gratis Wifi.

Bromma

Flygbolaget BRA:s flyg från Göteborg till Stockholm, ankommer på Bromma flygplats. Flygplatsen ligger cirka en mil från centrala Stockholm och bland transportalternativen här finns Flygbussarna, SL-bussar och taxi.

Generell information om att flyga från Göteborg till Stockholm

Du måste kunna visa upp giltig legitimation eller pass även vid inrikes resor. I enlighet med Luftfartsstyrelsens krav ska du kunna legitimera dig vid incheckning av bagage samt vid ombordstigning. Olika flygbolag har olika regler för när du måste checka in, kontrollera vad som gäller hos ditt flygbolag i god tid innan avresa.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

Stockholm har ett tempererat klimat med fyra tydliga årstider. Under sommaren är medeltemperaturen 20-23 grader i Stockholm och på vintern ligger medeltemperaturen på +2 grader. Juli är den regnigaste månaden på året. Smidigaste sättet att ta sig runt i centrala Stockholm på är till fots. Ska du ta dig en längre sträcka, är tunnelbana ett bra alternativ.

Läs mer om Stockholm

10 saker att göra i Stockholm

10 fantastiska öar i Stockholms skärgård

Hotell i Stockholm

Sök och jämför hotell i Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.