Karta

Flyg Köpenhamn - Zagreb

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Zagreb ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Direktflyg till Zagreb

Vill du flyga nonstop till Zagreb? Vi hjälper dig hitta bästa rutten.

 • GENOMSNITTLIG FLYGTID2 timmar 0 minuter
 • BILLIGASTE DIREKTHEMRESAN820 SEK
 • GENOMSNITTLIGA FLYG PER VECKA49
FLYGBOLAG SOM FLYGER DIREKT
 • Air Canada
 • Air Nostrum
 • Croatia Airlines
 • Jet Time
 • Norwegian
 • Norwegian Air International
 • Royal Wings
 • SAS
 • Singapore Airlines
Sök direktflyg

Flyginformation Köpenhamn till Zagreb

Billigaste returpriset senaste månaden

820 SEK

Flygbolag med direktflyg

2

Flyg per vecka

7

Genomsnittlig flygtid, total distans 1124 kilometer

1 timmar 50 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Croatia Airlines

Zagreb

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Zagreb: Zagreb.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Köpenhamn till Zagreb är 820 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
1 timmar 50 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Köpenhamn till Zagreb.
Det finns 2 flygbolag som flyger direkt från Köpenhamn till Zagreb.
I februari går det 7 direktflyg i veckan från Köpenhamn till Zagreb.
November 2017

Flygbolag som flyger från Köpenhamn till Zagreb

SAS och Croatian airlines flyger direkt mellan Köpenhamn och Zagreb. Resan tar cirka 1 timme och 55 minuter.

Avresa från Kastrups flygplats

Kastrup heter Köpenhamns flygplats. När du kommer hit med egen bli är det bara att parkera den i bilgaraget på våning -2 under terminal tre. Har du bråttom eller rädd för att inte hitta en parkeringsplats kan du boka en i förhand på flygplatsens hemsida. På flygplatsen har du gratis wifi, många butiker och kaféer och restauranger. Danmark som är känd för sin design säljer också många av de nordiska märkeskläderna på flygplatsen. Om du vill vara ute i god tid och inte stressa kan det vara bra att vara här två timmar innan avgång, men hör efter för säkerhets skull med ditt flygbolag vad de rekommenderar.

Ankomst till Zagrebs flygplats

Den mest trafikerade och största flygplatsen i Kroatien heter Franjo Tuđmans flygplats och ligger sydöst om Zagreb. Här finns allt från postkontor och bankautomater till restaurang, kaféer och butiker. Smidigaste sättet att ta sig in till centrum är med flygbussen som är anpassad efter när flygplanen anländer. Den går var tionde minut. Annars kan du hoppa på lokalbussen nummer 268 som också kör in till stan för en billigare slant. Den går också var tionde minut från tidig morgon till ungefär tio på kvällen. Ett annat alternativ är att hoppa in en taxi. De väntar utanför ankomstterminalen.

Praktisk information om Zagreb

Det är billigare i Kroatien än i Sverige, men under de senaste åren när turismen hittat hit har priserna stigit lite grann och prisnivån kommit lite närmare den svenska. Att åka taxi kostar per kilometer cirka 6 kronor, men först måste du betala en startavgift på cirka 20 kronor. Går du ut på restaurang kostar en måltid för två personer på ett lite finare ställe runt 250 kronor. Då ingår oftast inte vin eller öl. Valutan heter Kuna.

Funderar du på vilken årstid du ska åka hit kan våren eller hösten vara ett bra alternativ. Då brukar vädret vara vackert och naturen grön och fin. På sommaren kan det nästan bli lite för varmt och trångt bland alla andra resenärer och lokala turister. Men även tiden kring jul är fin. De har fantastiskt vackra julmarknader här som blivit utsedda till Europas bästa och stämningen i stan är skön och sagolik. Lite magisk. Det enklaste sättet att ta sig runt i stan är med spårvagnen som går ofta och från tidigt på morgonen till midnatt. Biljetter kan du köpa på så kallade ZET-kontor, men även ombord på bussen eller i kiosker i närheten av busshållsplatserna. Det finns även bussar som tar dig utanför stan om du vill se dig runt omkring. Kroatien och Sverige har samma tidszon.

Att se och göra i Zagreb

En begravningsplats kanske inte låter som den mest roliga platsen att besöka, men Mirogojkyrkogården är något utöver de vanliga. Här vilar bland annat The Doors sångare Jim Morrison. Zagreb är överlag en väldigt historisk plats som varit befolkad i flera tusen år. Missa inte heller den gamla stadsdelen av staden Gornji Grad som både är mysig och väldigt levande. Sätt dig ner på ett kafe längs gatorna Bogovićeva och Tkalčićeva och smutta på en kopp kaffe medan du tittar på folk runt omkring och alla byggnader från olika tidsepoker. De är det lokalbefolkningen gör här. De verkligen älskar den svarta drycken och att samtala med en rykande kopp framför sig.

Läs mer:

8 vackra öar i Kroatien

10 saker du inte får missa i Kroatien

Topp tio saker att göra i Split

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.