Zagreb

30 jan. 202031 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Zagreb inkluderar Palace Hotel Zagreb, Aparthotel Snjezna Kraljica och Hotel Puntijar baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Zagreb genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Zagreb

från 682 SEK
från 851 SEK
från 1 001 SEK

Vad säger resenärer om Zagreb?

9,8
Historieälskare
7,2
Matälskare
7,1
Friluftsmänniskor
6,9
Backpackers
6,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (89)
jen  shu
jen shuNew Delhi
2015-11-13

massor av parker i denna stad och historiska platser. inte super populär bland turister. men det är verkligen värt en dagsutflykt eller åtminstone ett par timmar innan ditt flyg

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-07-09

Även om det inte är det första valet för de flesta turister till Kroatien är Zagreb den enda platsen i det land jag har varit. Jag fann det vara ganska trevlig stad av fina byggnader, parker, och många kaféer. Med tanke på den stora storleken på staden, de var vänliga.

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
2017-04-15

Mest underskattade stad i Europa om du frågar mig. Zagreb medborgare älskar sin stad ... ett par timmar kvardröjande i en av sina berömda gatan sida kaféer, och du kommer också. Stora museer överallt.

Andrea Pisac
Andrea PisacZagreb
2017-04-15

Även Kroatiens huvudstad, är Zagreb en lättsam och gångbar stad. Alla stora höjdpunkter kan utforskas till fots. Det är också perfekt att bara hänga runt. Om du inte har tid att resa runt Kroatien, är Zagreb också ett perfekt ställe att prova mat och vin från varje region i landet.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 575 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Zagreb är juli, med ett genomsnitt på 676 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 613 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Zagreb är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 0,5 °C/32,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,5 °C/79,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,1 °C/26,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Zagreb är Zagreb (ZAG) (10,70 km).

Planera en resa till Kroatien