Karta

Flyg till Zagreb

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Zagreb

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Zagreb. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Zagreb. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Zagreb går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Zagreb

Direktflyg till Zagreb finns från Stockholm. Du kan också ta ett flyg direkt till Zagreb från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Zagreb

Flygbolagen Croatia Airlines och Norwegian har direktflyg till Zagreb. Flera andra flugbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Zagreb.

Ankomst till Zagreb

Flyg till Zagreb ankommer på Franjo Tuđmans flygplats. Flygplatsen ligger cirka en mil sydöst om centrala Zagreb. Buss nummer 290 kör mellan flygplatsen och Zagrebs centrum. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Zagreb.

Bästa tiden att resa till Zagreb

Zagreb lockar flest besökare under sommarmånaderna.

Vädret i Zagreb

Zagreb har ett milt kontinentalt klimat. Under årets varmaste månader ligger medeltemperaturen i Zagreb på runt 25 grader. Det är dock inte ovanligt med temperaturer på över 35 grader. Under de kallaste månaderna ligger medeltemperaturen runt nollstrecket.

Saker att se och göra i Zagreb

Kroatiens huvudstad är en stad med en lång historia och många sevärdheter. Bland Zagrebs mest populära sevärdheter och besöksmål finns Sankt Markus kyrka, Mimaramuseet och Brustna relationers museum. Zagrebs historiska stadskärna, Gornji grad-Medveščak, Konstpaviljongen i Zagreb och Kroatiska museet för naiv konst är några andra måsten.

Läs mer

10 saker du inte får missa i Kroatien och Istrien

Hotell i Zagreb

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Zagreb.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Zagreb

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Zagreb: Zagreb.
Delta, KLM Cityhopper, Singapore Airlines, Olympic Air, KLM, Kenya Airways, Norwegian och Czech Airlines flyger alla direkt till Zagreb.
Den billigaste månaden att flyga till Zagreb är februari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.