Karta

Jämför billiga flyg till Tunis Carthage

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Tunis

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Tunis. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Tunis. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Tunis går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Tunis

Det finns i dagsläget inga flygplatser med direktflyg till Tunis.

Flygbolag som erbjuder flyg till Tunis

Ett flertal flygbolag erbjuder flyg till Tunis med mellanlandning. Här är en lista över flygbolag som flyger till Tunis.

Ankomst till Tunis

Tunis–Carthage internationella flygplats ligger i Tunis utkanter. Bland transportalternativen på Tunis flygplats finns både bussar och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Tunis flygplats.

Bästa tiden att resa till Tunis

De flesta besökare kommer till Tunisien under våren, då vädret är som behagligast.

Vädret i Tunis

Tunis har ett Medelhavsklimat med heta vintrar och svala somrar. Perioderna april till juni och september till oktober anses vara de bästa för ett besök i Tunis.

Saker att se och göra i Tunis

Tunisien är en populär destination för sol och bad. Landet har en spännande kultur och en rik historia med en hel del sevärdheter. Bland sevärdheterna och besöksmålen i Tunis finns Bardonmuseet, Tunisiens nationalmuseum, Kartago och Tunis gamla stadsdel. Den arkeologiska utgrävningsplatsen Dougga är ett annat måste.

Läs mer

De fem bästa filmtemahotellen.

Hotell i Tunis

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Tunis.

Billiga flyg till Tunis Carthage från:

 Spara! Flexibel gällande destination?

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.