Karta

Flyg Bergen - Oslo

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Oslo ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Bergen till Oslo

Billigaste returpriset senaste månaden

762 SEK

Flygbolag med direktflyg

3

Flyg per vecka

233

Genomsnittlig flygtid, total distans 319 kilometer

0 timmar 50 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Oslo Gardermoen och Sandefjord Torp

2 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Oslo: Oslo Gardermoen och Sandefjord Torp.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Bergen till Oslo är 762 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
0 timmar 50 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Bergen till Oslo.
Det finns 3 flygbolag som flyger direkt från Bergen till Oslo.
I januari går det 233 direktflyg i veckan från Bergen till Oslo.

Informationen är från mars 2016

Flygbolag som flyger från Bergen till Oslo

Flygbolagen SAS, United, Norwegian och Wideröe erbjuder direkta flyg från Bergen till Oslo. Samtliga utom Wideröe flyger till Oslo Gardermoen medan den sistnämnde har flyg till Oslo Torp.

Terminalinformation – avresa

Bergen Airport är en mindre flygplats med ett basutbud av service. Här finns några kiosker, en bokaffär och en klädbutik samt en taxfreebutik. På restaurangsidan finns bland annat en fiskrestaurang, pizzeria och kafé. Flygplatsen har gratis wifi och en växlingsautomat samt bankomat.

Terminalinformation – ankomst

Gardermoen

Oslo Gardermoen flygplats har en terminal för samtliga flyg. Vid terminalbyggnaden hittar du både flygbussar och lokalbussar, taxi och express-tåg. Tåget in till centrala Oslo tar cirka 20 minuter. Flygbussar finns och avgår var tjugonde minut och taxiparkeringen finns precis utanför ankomsthallen.

För dig som hellre vill ta dig vidare från flygplatsen med hyrbil finns följande hyrbilsföretag på Oslo Gardermoen: Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt.

Torp

Oslo Torp, eller Sandefjords flygplats som den också heter, har bussförbindelse (Torp-Ekspressen) med Oslo. Det finns också en tågstation cirka fyra minuters körväg från Oslo Torp och stationen trafikeras av kostnadsfria bussar från flygplatsen. Det finns även fem hyrbilsföretag på Oslo Torp: Avis, Budget, Europcar, Sixt och Hertz.

Praktisk information

Du måste kunna visa upp giltig id-handling i form av ett nationellt id-kort eller pass även vid inrikes resor i Norge. Tänk på att köer till incheckning och säkerhetskontroll kan bli långa i samband med skollov och storhelger.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.