Karta

Flyg till Oslo

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Oslo

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Oslo. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Oslo. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Oslo går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Oslo

Direktflyg till Oslo finns från Göteborg och Stockholm. Du kan också ta ett flyg direkt till Oslo från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Oslo

Flygbolagen SAS, Norwegian och Wideroe erbjuder direkta flyg från Sverige till Oslo. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Oslo.

Ankomst till Oslo

Oslo har 3 flygplatser: Oslo Gardermoen, Oslo Torp och Oslo Rygge. Samtliga flygplatser har goda kommunikationer för dig som vill ta dig vidare till exempelvis centrala Oslo. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Oslo.

Bästa tiden att resa till Oslo

Oslo lockar besökare året om. Många kommer hit under jul och nyår och under sommarmånaderna, då det under dessa perioder anordnas många evenemang i staden.

Vädret i Oslo

Oslo har ett fuktigt, kontinentalt klimat med relativt varma somrar och kalla somrar. Under högsommaren ligger medeltemperaturerna på cirka 20 grader och under vintern på cirka minus 3.

Saker att se och göra i Oslo

Den norska huvudstaden bjuder många upplevelser och sevärdheter, ett stort utbud av restauranger och bra shopping. Bland Oslos mest populära besöksmål finns skulpturparken Vigelandsanlegget, museet Vikingskiphuset och Akershus fästning. Några andra måsten är naturområdet Oslomarka, skidområdet Korketrekkeren och Frogner Park.

Läs mer

Topp 10 saker att göra i Oslo

Hotell i Oslo

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Oslo.

Billiga flyg till Oslo från:

 Oslo Reseguide

Natursköna Oslo är en weekendstad som bjuder på restauranger i världsklass, ett härligt nattliv och inte minst mängder av spännande konstgallerier och museer. Den norska huvudstaden är också en populär destination bland aktiva besökare; här finns utmärkta möjligheter till allt från vandring till cykling och skidåkning. Just blandningen mellan storstad ... Oslo stadsguide

Bilder av Flicker/Simononly

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.