Karta

Flyg Ängelholm Helsingborg - Stockholm

Flyginformation Ängelholm Helsingborg till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

767 SEK

Flygbolag med direktflyg

3

Flyg per vecka

70

Genomsnittlig flygtid, total distans 432 kilometer

0 timmar 55 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Ängelholm Helsingborg till Stockholm är 767 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
0 timmar 55 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Ängelholm Helsingborg till Stockholm.
Det finns 3 flygbolag som flyger direkt från Ängelholm Helsingborg till Stockholm.
Det finns 70 flyg i veckan som flyger direkt från Ängelholm Helsingborg till Stockholm, i augusti

Informationen är från april 2016

Flygbolag som flyger från Helsingborg (Ängelholm Helsingborg Airport) till Stockholm

Flygbolagen SAS, Golden Air, Kullaflyg och Malmö Aviation har direktflyg från Helsingborg till Stockholm. Flygbolaget SAS flyger till Arlanda och de övriga flygbolagen till Bromma flygplats.

Terminalinformation – avresa

På Helsingborgs flygplats finns en kombinerad restaurang och kiosk, Take Off. Här kan du beställa smörgåsar, sallader och lagad mat samt kakor och kaffe. Restaurangen har fullständiga rättigheter och har öppet vid varje flygavgång.

Om du behöver arbeta ostört innan din avresa finns det möjlighet att hyra ett arbetsrum på flygplatsen till en kostnad av 100 kronor i timmen eller 250 kronor för en halvdag.

Terminalinformation – ankomst

Arlanda

Du som landar på Arlanda har ett flertal transportalternativ att välja bland för att ta dig in till centrala Stockholm. Snabbtåget Arlanda Express går från flygplatsen direkt till Stockholms central, en resa på ungefär 20 minuter. Biljetter finns att köpa i Arlanda Express automater som du hittar vid nedgångarna till tåget. Ett annat transportalternativ är pendeltåg från SkyCity som tar cirka 38 minuter in till centrala Stockholm. Det går även att resa vidare med Flygbussarna, Air Shuttle, och regionalbussar direkt från flygplatsen. Taxi är också ett alternativ och det brukar finnas bilar på plats utanför terminalerna. Om du ska resa ut i landet finns det fjärrtåg som avgår från Arlanda Station i SkyCity. 

Bromma

Bromma flygplats ligger cirka en mil från centrala Stockholm och bland transportalternativen här finns Flygbussarna, SL-bussar, taxi eller hyrbilar från Europcar, Mabi, Avis, Hertz, Sixt och Budget.

Praktisk information

Flygbolagen har olika tider för incheckning, kontrollera i god tid före avresa vad som gäller för det flygbolag du reser med. Tänk på att du måste kunna legitimera dig med ett nationellt id-kort eller pass även vid inrikes resor.

Hotell i Stockholm

Hitta hotell i Stockholm

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.