Karta

Flyg till Island

Norrsken, vulkaner och den världskända Blå Lagunen; Island räknas till ett av världens bästa resmål och är utan tvekan en alldeles unik destination. Huvudstaden Reykjavik är känd för sina många bra restauranger och sitt nattliv och utanför stadens gränser väntar mängder med äventyr. Vandra, klättra eller ta en tur på de söta islandshästarna. Missa inte den Gyllene Cirkeln, en välbesök turistrutt på den sydvästra delen av ön där du bland annat hittar nationalparken Thingvellir och vattenfallet Gullfors.

Visum

Visum till Island behövs inte för svenska medborgare. Pass eller nationellt ID-kort krävs vid inresa.

Bästa tiden att åka till Island

Island lockar besökare året runt. Många kommer under sommarmånaderna då temperaturerna är lite högre och dagarna längre (under juni och juli går solen i stort sett aldrig ner). Under sommaren ligger genomsnittstemperaturen på 12-13 °C. I januari är temperaturen i genomsnitt -1 °C.

Flyg till Island

Hos Skyscanner kan du jämföra billiga flyg till Island och sedan boka dina flygbiljetter direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor. Flyg från Sverige går till Keflaviks flygplats som är Islands största flygplats och som ligger cirka fem mil väster om Reykjavik. Flygbolagen Icelandair, WOW air och SAS erbjuder flyg till Reykjavik från Sverige.

Resor till Island

Hos oss på Skyscanner kan du, förutom att jämföra flyg till Island, även söka efter och boka hotell. Det är enkelt och helt kostnadsfritt att sätta ihop hela din resa till Island hos Skyscanner och du kan använda dig av vår

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.