Vík

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vík inkluderar H ̈®tel Kr ̈aa, Dream Guesthouse Vik och Giljur Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vík genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vík

från 1 063 SEK
från 2 205 SEK

Vad säger resenärer om Vík?

9,8
Friluftsmänniskor
9,1
Äventyrsresenärer
8,4
Familjeresenärer
7,7
Backpackers
5,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (23)
Becky Bates
Becky BatesSan Diego
2015-06-14

A måste sluta när du gör ringvägen i Island. Vik är en liten stad, men domineras av vackra natur (svarta sandstränder, basaltpelare, istäcken och snö-toppade bergen) och en pittoresk liten kyrka sitter helt och hållet på en kulle med utsikt över perfekt europeiska kuststaden.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2015-03-18

Vik är ett obligatoriskt stopp längs den södra kusten av ringvägen. Staden är omgiven av några av de mest spektakulära landskap, inklusive vattenfall, klippor, svarta sandstränder och lila berg!

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
2015-02-21

Vik är ett par timmar från Reykjavik och är där Gayle och jag slutade för lunch som en del av vår South Coast tour. Vi hade bara promenerade längs de svarta sand Reynisfjara Beach och var redo för lunch. Även om byn verkar vara en central knutpunkt för detta område, bara ~ 300 personer bor i byn och manybe ytterligare 500 på gårdarna utspridda runt området. Den Icewear / Vik Ull butik ligger också här, tillsammans med en annan pittoreska Island kyrka.

Stuart Scott
Stuart ScottReading
2014-03-28

Liten bosättning på södra Islands kust. Jag gillade den närbelägna stranden som bildas av svart sand.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 1 547 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vík är augusti, med ett genomsnitt på 2 961 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 2 103 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 2 205 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vík är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 3,7 °C/38,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 12,4 °C/54,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −0,8 °C/30,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Vík är Västmannaöarna (VEY) (63,09 km).

Planera en resa till Island