Reykjavík

17 dec. 201818 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Reykjavík inkluderar The Capital-Inn, 100 Iceland Hotel och Hotel Ódinsvé baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Reykjavík genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Reykjavík?

9,8
Äventyrsresenärer
8,1
Backpackers
7,5
Konst & Designälskare
7,1
Friluftsmänniskor
7,0
Matälskare
Medlemmars omdömen (111)
Lord Fazenross
Lord FazenrossSaint John
2016-01-01

En riktigt cool plats att besöka, med massor av Viking arv. Den långa sommar dagsljus är svårt att vänja sig vid.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-27

Reykjavik är en plats som är liten i befolkningen för en huvudstad, men har en hel del som talar för den. En händer nattliv (för sin storlek) ett par bra museer och några några underbara restauranger. En min fru och jag är speciellt tokig kallas Fish Market. Den har en "Nio kurs fisk provsmakning menyn" som är fantastiskt! Starkt uppmuntra.

Jason Flegel
Jason FlegelSan Francisco
2017-01-06

En av mina favoritplatser som jag någonsin har besökt. Alla är i allmänhet mycket vänliga, och det finns så många roliga saker att göra, både i stan och inom ett par timmars bilresa.

Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
2015-05-19

Den nordligaste huvudstad i världen är lite eklektisk, lite tamt och lite ... kallt. Fylld med bibliotek och konstgallerier, kommer din artsy kulturella sidan älskar det, men nattlivet och spänning är en bit saknas. Det är också lite konstigt att köra in till staden från flygplatsen, som du först märker det ödsliga landskapet och det faktum att det inte finns några träd! Det är en mycket karg, skarp snygga stad. Du behöver bara en dag här för att suga i sin karaktär innan du bör jet off för vildmarken som täcker större delen av resten av detta fantastiska land.

Planera en resa till Island