Jämför och spara på hotell i Reykjavík

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Reykjavík

Använd vår karta för att hitta hotell nära Reykjavík eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Reykjavík. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Reykjavík - jämför billiga hotell i Reykjavík

Islands huvudstad Reykjavik har med åren blivit en allt populärare destination, inte minst för en weekendresa. Här finns många bra restauranger och barer och utanför staden finns ett unikt landskap. Det finns gott om hotell i Reykjavik, inte minst trendiga hotell. Men det finns också flera prisvärda hotell i Reykjavik, du bör dock boka dessa i god tid innan avresa då de går åt fort.

Var ska man bo i Reykjavik?

Miðbær (centrala Reykjavik)

Bor du på hotell i centrala Reykjavik (101 Reykjavik) har du nära till några av stadens absoluta måsten. Gatan Laugavegur är känd för sina butiker, restauranger och barer, men också för de många museerna. Här behöver du inte tänka på transportmedel; du tar dig snabbt fram till fots. Överväger du att bo på ett hotell i Miðbær, som området heter på isländska, bör du dock ha i åtanke att ljudvolymen från barerna och restaurangerna kan upplevas som störande, i synnerhet på helgerna.

Austurborg (östra Reykjavik)

Östra Reykjavik (105 Reykjavik) är ett lugnt område. Väljer du att bo på hotell i östra Reykjavik får du chansen att komma nära det riktiga vardagslivet i den isländska huvudstaden.

Vesturbær (västra Reykjavik)

Västra Reykjavik (107 Reykjavik) ligger på promenadavstånd från stadens centrala delar. En gång var detta centrum för Reykjaviks fiskeindustri, men idag är det ett av stadens trendigaste områden. Du som letar efter hotell i västra Reykjavik har flera moderna hotell att välja mellan. Detta är också ett perfekt område för dig som letar efter billiga hotell i Reykjavik.

Att göra i Reykjavik

Reykjavik är känt för sitt nattliv och för sina många sevärdheter. Bland stadens populäraste besöksmål finns Harpa Reykjavik Concert Hall, Hallgrimskirkja och skulpturen Solfar. Islands nationalmuseum, museet Reykjavík 871±2 och stråket Laugavegur här till några andra av stadens måsten. Titta närmare på vår artikel om de tio bästa sakerna att göra på Island för mer inspiration!

Flyg till Reykjavik

Hitta flyg till Reykjavik

Informationen på sidan är från augusti 2017.