Karta

Flyg till Reykjavík

Så hittar du billiga flyg till Reykjavik

Med hjälp av Skyscanner kan du hitta de bästa priserna på flyg till Reykjavik. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och hitta de billigaste dagarna att flyga på.

Flygplatser med direktflyg till Reykjavik från Sverige

Du kan flyga direkt till Reykjavik från Stockholm Arlanda och Köpenhamn.

Flygbolag som flyger till Reykjavik från Sverige

Icelandair, WOW air och SAS är några av flygbolagen som erbjuder flyg till Reykjavik från Sverige. En komplett lista över flygbolag som trafikerar sträckan hittar du här. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn med Icelandair, WOW och SAS.

Flygplatser i Reykjavik

Keflaviks flygplats är Islands största flygplats och ligger cirka fem mil väster om Reykjavik. Några av de andra flygplatserna i landet är Reykjavik Domestic flygplats (35km), Västmannaöarna flygplats (130km), Bildudalur flygplats (215km), Gjogur flygplats (230km) och Ísafjörður flygplats (232km). Boka en hyrbil i Reykjavik för att smidigt ta dig runt på ön.

Bästa tiden att besöka Reykjavik

Du kan besöka Reykjavik året runt. Golfströmmen gör att vintern aldrig är kall och sommaren blir inte heller för varm. Nederbörden på Island är dock riklig och det blåser ofta. Långa ljusa sommarnätter och vintermånader utan dagsljus ger sin speciella karaktär till årstiderna.

Vädret i Reykjavik

Reykjavik har ett tempererat klimat och dess läge vid havet gör att det ofta är blåsigt. På sommaren ligger temperaturen normalt mellan 10 och 15 °C. Reykjavik har i genomsnitt 213 dagars nederbörd per år.

Saker att se och göra i Reykjavik

Besök den Blå Lagunen där du kan ta en paus och hämta krafter. Vattnet i den Blå lagunen hämtas från underjorden och innehåller mineraler och mikroorganismer som ger vattnet den där särskilda turkosblå färgen.

Är du sugen på lite äventyr rekommenderas en safari med valskådning. Kring Island finns bland annat blåvalar, knölvalar, späckhuggare och delfiner.

I Reykjavik är du välkommen att festa så länge du orkar och staden är känd för sitt nattliv. Kvällen börjar först vid midnatt och många klubbar håller öppet fram till sent på morgonen.

Läs mer om Reykjavik

De tio bästa sakerna att göra på Island

Så har du aldrig sett Island förut

Hotell i Reykjavik

Hitta hotell i Reykjavik

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Reykjavík

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.