Húsavík

25 mars 201926 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Húsavík inkluderar Fosshótel Mývatn, Fosshotel Husavik och Húsavík Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Húsavík genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Húsavík

från 631 SEK

Vad säger resenärer om Húsavík?

9,8
Historieälskare
Medlemmars omdömen (4)
Rachel
RachelSan Francisco
2012-12-15

Denna stad är mycket pittoreska, från den vackra, färgstarka byggnader till den vidsträckta havet och bergen. Som de flesta människor, besökte jag Husavik att gå valskådning, som var frysning kallt men underbart.

Leonardo Passero
Leonardo PasseroAssisi
2017-01-06

Den nordligaste plats jag har varit. Husavik är en colour stad, när du hittar bara wodden hus! Jag föreslår Valskådning (vara försiktig om yuo känner sjösjuka eftersom artic havet är inte riktigt :)).

Franziska
FranziskaEmmenmatt
2011-08-21

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
2016-12-17

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 152 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Húsavík är augusti, med ett genomsnitt på 1 936 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 324 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 1 419 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Island