Karta

Flyg Stockholm - Genève

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Genève ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Stockholm till Genève

Billigaste returpriset senaste månaden

600 SEK

Flygbolag med direktflyg

1

Flyg per vecka

2

Genomsnittlig flygtid, total distans 1638 kilometer

2 timmar 45 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Sun-Air

Genève

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Genève: Genève.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Stockholm till Genève är 600 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
2 timmar 45 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm till Genève.
Det finns 1 flygbolag som flyger direkt från Stockholm till Genève.
I september går det 2 direktflyg i veckan från Stockholm till Genève.

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Geneve

Flygbolagen SAS, SWISS, Norwegian och easyJet erbjuder flyg från Stockholm till Geneve med 15 avgångar i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Stockholm-Geneve är 2 timmar och 40 minuter.

Avresa från Stockholm

Flyg från Stockholm till Geneve avgår från Arlanda flygplats som ligger cirka 4 mil norr om centrala Stockholm. Flygplatsen har goda kommunikationer dygnet runt. Ett smidigt alternativ är snabbtåget Arlanda Express som tar cirka 20 minuter från Centralen i Stockholm. Ska du ta dig till Arlanda med bil, tar motsvarande sträcka cirka 30 minuter. Ett annat alternativ är Flygbussarna som bland annat avgår från Cityterminalen i Stockholm. Om du behöver köpa en sista minuten-present eller äta innan du går ombord ditt flyg till Geneve, hittar du ett stort utbud av både butiker och restauranger på Arlanda flygplats. Här finns även växlingskontor, kemtvätt och frisör. Arlanda har gratis WiFi.

Ankomst till Geneve

Flyg från Stockholm till Geneve landar på Geneves internationella flygplats. Flygplatsen ligger cirka 5 kilometer från centrala Geneve. På flygplatsen finns en tågstation med anslutningar till stationen Geneva-Cornavin, men även andra städer i Schweiz. Det finns också lokalbussar från flygplatsen och till bland annat Annecy och flera skidorter i Schweiz.

Generell information om att flyga från Stockholm till Geneve

Du som ska ta ett flyg till Geneve måste kunna visa upp ett giltigt pass eller nationellt ID-kort. Olika flygbolag kan ha olika tider för när du senast kan checka in, kontrollera detta noggrant med ditt flygbolag i god tid innan avresa.

Vad du kan förvänta dig i Geneve

Geneve har ett tempererat klimat med kalla vintrar och relativt varma somrar. I staden centrala delar tar man sig enklast fram till fots, ska man dock ta sig längre sträckor finns både bussar och spårvagnar som alternativ. Biljetter till bussar och spårvagnar köps i automater. I Geneve finns det också ett antal linjer med småbåtar som trafikerar Genevesjön. Du som ska resa till Geneve får räkna med att prisnivån här är högre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 830 kronor, en stor starköl cirka 55 kronor och en kopp kaffe ungefär 35 kronor. Schweiz valuta är franc (CHF).

Läs mer om Geneve

En lokalbos guide till Genève

8 måsten i Schweiz

Hotell i Geneve

Sök och jämför hotell i Geneve.

Varför nöja dig med en stad när du kan upptäcka ett helt land? Skyscanner jämför resor till Schweiz.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.