Karta

Flyg Stockholm - Kapstaden

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Kapstaden ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Stockholm till Kapstaden

Billigaste returpriset senaste månaden

4.215 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 10387 kilometer

14 timmar 30 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

British Airways

Kapstaden

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Kapstaden: Kapstaden.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Stockholm till Kapstaden är 4.215 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
14 timmar 30 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm till Kapstaden.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Stockholm till Kapstaden.

Information per juli 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Kapstaden

Inga flygbolag erbjuder i dagsläget direktflyg från Stockholm till Kapstaden. Flera flygbolag erbjuder dock flyg med mellanlandning, däribland Emirates som är ett av de mest populära alternativen på sträckan.

Avresa från Stockholm

Flyg från Stockholm till Kapstaden avgår från Arlanda som är Sveriges största flygplats. Flygplatsen har goda kommunikationer alla tider på dygnet. Snabbtåget Arlanda Express är ett smidigt alternativ som tar cirka 20 minuter från Centralen i Stockholm. Du kan också ta dig till Arlanda med Flygbussarna som avgår från bland annat Cityterminalen i Stockholm. På Arlanda finns ett stort utbud av butiker som matställen, perfekt om du behöver köpa något eller äta en bit innan din resa till Kapstaden. Flygplatsen har gratis WiFi.

Ankomst till Kapstaden

Kapstadens internationella flygplats (Cape Town International Airport) ligger cirka två mil från Kapstaden. Flygplatsen trafikeras bland annat av snabbussar, MyCiTi bus, som kör mellan centrala Kapstaden och flygplatsen var 20:e minut mellan 04.00-22.00. Taxi är ett annat transportalternativ.

Generell information om att flyga från Stockholm till Kapstaden

Svenska medborgare måste kunna visa upp en retur- eller vidarebiljett samt ett pass som är giltigt minst 30 dagar efter beräknat avresedatum.

Vad du kan förvänta dig i Kapstaden

Kapstaden har ett medelhavsklimat. Vintern, som varar mellan maj och augusti, kännetecknas av mycket nederbörd och starka vindar. Genomsnittstemperaturen under vintern är 7 grader. Sommarperioden, mellan november och februari, är varm och torr med en medeltemperatur på 26 grader. I Kapstaden tar man sig fram med pendeltåg, taxi och minibussar. Tänk på att taxi måste förbokas. Prisnivån i Kapstaden är lägre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 330 kronor, en stor starköl cirka 21 kronor och en kopp kaffe ungefär 16 kronor. Valutan i Sydafrika heter rand.

Läs mer om Kapstaden

Topp 8 saker att göra i Kapstaden

Hotell i Kapstaden

Sök, jämför och hitta ditt hotell i Kapstaden.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.