Karta

Flyg Skellefteå - Amsterdam Schiphol

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Amsterdam ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Skellefteå till Amsterdam Schiphol

Billigaste returpriset senaste månaden

1.495 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1657 kilometer

5 timmar 5 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Amsterdam Schiphol

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Amsterdam: Amsterdam Schiphol.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Skellefteå till Amsterdam Schiphol är 1.495 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
5 timmar 5 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Skellefteå till Amsterdam Schiphol.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Skellefteå till Amsterdam Schiphol.

Information per juni 2017

Flygbolag som flyger från Skellefteå till Amsterdam

I nuläget finns det inget flygbolag som erbjuder flygresor direkt mellan Skellefteå och Amsterdam. Med både SAS och Norwegian kan du dock resa till Amsterdam med en mellandlanding på Stockholm Arlanda.

Avresa från Skellefteå

Skellefteå flygplats (SFT) ligger 20 km från centrum. Flygbussens turlista är anpassad efter alla SAS och Norwegians avgångar och ankomster. I avgångshallen finns en mysig bistro där du kan ta en bit mat medan du väntar på boarding. Bistron har även kioskförsäljning. Skellefteå flygplats erbjuder gratis WiFi åt sina passagerare.

Ankomst till Amsterdam Schipol

Amsterdams flygplats (AMS), Schipol, ligger 9 km sydväst från själva staden. Flygplatsen här anses vara en av Europas mest aktiva. Trots den intensiva atmosfären finns här platser för en lugn paus. Stannar du här en stund kan du till exempel besöka biblioteket, ett av få flygplatsbibliotek i världen.

Från flygplatsen tar du dig bekvämt vidare med tåg, buss eller hyrbil. Om du redan bokat hotell i Amsterdam finns Hotell Shuttle Bus till din service. Bussen går med 30 minuters mellanrum, veckan runt från kl. 06.00-21.00 från plattform A7 direkt utanför terminalen. Biljetter hittar du i ankomsthall 4 vid sidan av Starbucks Café eller online. Centralpunkten för transport, Schiphol Plaza, är även tågstation. Mer info om tågets tidtabeller och priser finns på hemsidan. På plattformarna finns det gula biljettautomater men behöver du hjälp med biljettköp kan du söka dig till den bemannade disken i närheten av den rutiga kuben på Schiphol Plaza.

Att ta sig runt i Amsterdam

Cyklister och kanaler är en del av Amsterdams signatur och som besökare kan du tryggt använda dig av bägge dessa transportsätt för att ta dig runt och se staden. Kollektivtrafiken är annars väl utbyggd och består av ett nätverk av bussar, metro, spårvagn, färjor och tåg. Med Amsterdam City Card har du tillgång till dem alla i 24, 48 eller 72 timmar.

Att göra i Amsterdam

Blomsterprakt och i synnerhet tulpaner kommer att förr eller senare dyka upp på din resa. På våren är Keukenhof Garden ett absolut måste. Denna färgsprakande trädgård ligger en timmes resa från Amsterdam och ett besök är väl värt resan. De överdådiga tulpanerna står i blom under de cirka åtta veckor varje år trädgården är öppen för publik. Om du besöker Amsterdam under en annan del av året kan du få blomupplevelsen på FloraHollands blomauktion. Auktionen, som är världens största på blommor, går att besöka på egen hand eller med guide.

För den konstintresserade är Amsterdam en helt fantastisk stad att besöka. Börja äventyret runt torget Muesumplein i stadsdelen Oud-Zuid för här ligger nämligen konstpärlorna på rad i Rijksmuseum, Van Gogh Museum och museet för modern konst, Stedelijk Museum. Om du behöver hämta andan mellan konstupplevelserna är torget en härlig oas med sin bassäng, sina planteringar och de vackra byggnader som kantar platsen.

Amsterdams kanaler: Smala och slingrande, blänkande, charmiga, romantiska och i allra högsta grad en av de naturliga vägarna här. Det finns otaliga varianter för hur just du kan ta del av livet på kanalen. Välj mellan guidade turer, barnvänliga turer, turer för två i stearinljusens sken eller den praktiska hoppa av-hoppa på linjen där du stannar där du vill för att utforska innan du hoppar på igen och åker vidare till nästa stopp.

Läs mer om Amsterdam:

10 kreativa hotell i Amsterdam

Semester i Holland: 10 saker att se och göra i Amsterdam

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.