Karta

Flyg Kalmar - Stockholm

Flyginformation Kalmar till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

767 SEK

Flygbolag med direktflyg

6

Flyg per vecka

49

Genomsnittlig flygtid, total distans 304 kilometer

0 timmar 50 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Kalmar till Stockholm är 767 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
0 timmar 50 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Kalmar till Stockholm.
Det finns 6 flygbolag som flyger direkt från Kalmar till Stockholm.
Det finns 49 flyg i veckan som flyger direkt från Kalmar till Stockholm, i augusti

Information per maj 2018

Flygbolag som flyger från Kalmar till Stockholm

Åtta flygbolag flyger direkt från Kalmar till Stockholm med 42 flygningar i veckan. SAS är det mest populära flygbolaget på sträckan.

Avresa från Kalmar

På Kalmar flygplats hittar du såväl en restaurang som café & bar och möjligheter till shopping. Det är enkelt att resa från Kalmar Öland Airport. Flygplatsen ligger cirka 5 km från centrala Kalmar och lokalbussen, linje 402, passerar flygplatsen var tjugonde minut. För dig som väljer att ta bilen finns parkeringsmöjligheter utanför terminalen.

Ankomst till Stockholm

Arlanda

SAS flyg från Kalmar till Stockholm ankommer på Arlanda flygplats. Flygplatsen ligger cirka 40 kilometer norr om centrala Stockholm och trafikeras av tåg, bussar och taxi. Ett smidigt alternativ är Arlanda Express som avgår från SkyCity som ligger mellan terminalerna 4 och 5 och som har avgångar under större delen av dygnet. Resan tar cirka 20 minuter och biljetter finns att köpa på Arlanda Centralstation. Kommunikationerna till och från Arlanda flygplats är goda oavsett tid på dygnet. Flygplatsen har gratis Wifi.

Bromma

Bromma flygplats ligger cirka tio kilometer från centrala Stockholm och trafikeras av Flygbussarna, SL-bussar och taxi. Flygbussarnas avgångar anpassas efter flygens ankomster och en resa in till Stockholm tar cirka 20 minuter. Flygplatsen har gratis WiFi.

Generell information om att flyga från Kalmar till Stockholm

Du måste kunna visa upp en giltig legitimation eller ett pass även vid inrikes resor. Olika flygbolag har olika tider för incheckning, kontrollera vad som gäller hos ditt flygbolag i god tid innan avresa. Generellt rekommenderas det att du är på flygplatsen 90 minuter innan avresa.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

Stockholm har ett tempererat klimat med fyra tydliga årstider. Under sommaren kan du räkna med medeltemperaturer på 20-23 grader. Planerar du att resa till Stockholm under vintern får du räkna med en medeltemperatur på +2 grader. Juli den regnigaste månaden på året.
Stockholm räknas till en av världens vackraste huvudstäder och är perfekt att utforska till fots. Ska du ta dig längre sträckor, är tunnelbana ett bra och prisvärt alternativ. Taxi brukar inte vara svårt att få tag på i Stockholm.

Läs mer om Stockholm

10 saker att göra i Stockholm

10 fantastiska öar i Stockholms skärgård

Hotell i Stockholm

Sök och jämför hotell i Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.