Karta

Flyg Kalmar - London

Flyginformation Kalmar till London

Billigaste returpriset senaste månaden

2.663 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1201 kilometer

4 timmar 10 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton och andra

6 flygplatser

Informationen är från mars 2016

Flygbolag som flyger från Kalmar till London

Flygbolaget SAS erbjuder flyg från Kalmar till London Heathrow med mellanlandning i Stockholm.

Terminalinformation – avresa

Kalmar flygplats är en mindre flygplats med en terminal och ligger cirka fem kilometer från Kalmar. Flygplatsen har en restaurang, kafé och bar samt möjligheter till shopping. Kalmar Airport Restaurant serverar bland annat smörgåsar, dagens lunch och kaffe. I flygplatsens butik kan du köpa böcker, tidningar, drycker, godis och presentartiklar.

Terminalinformation – ankomst

SAS flyg ankommer på terminal 2 på Heathrow. En taxiresa från Heathrow till centrala London går på cirka 1000 kronor. Om du vill hyra en bil kan du göra detta hos Avis, Hertz, Alamo, Europcar, National, Sixt, Enterprise och Budget som samtliga finns på flygplatsen. Det går även att ta sig in till London med tåg; Heathrow Express avgår varje kvart och resan till London Paddington tar en kvart. Ett annat tågalternativ är Heathrow Connect. Det finns också möjlighet att ta en lokalbuss direkt från flygplatsen.  

Praktisk information

Svenska medborgare måste ha en giltig resehandling i form av pass eller Nationellt ID-kort för att flyga till Storbritannien. Tänk på att köer till incheckning och säkerhetskontroll kan bli långa, i synnerhet om du reser vid skollov eller storhelger.

I London

Det är -1 timmes tidsskillnad mellan Kalmar och London, glöm alltså inte att ställa tillbaka klockan en timme när du flyger till London. Vädret i London är ungefär detsamma som i Sverige, men det är vanligt med regn året om. Prisnivån i London är i de flesta avseenden högre än i Sverige. Räkna med att få betala cirka 600 kronor för en trerättersmiddag för två på en mellanklassrestaurang. En stor stark öl kostar cirka 45 kronor i London och en cappuccino runt 30 kronor.

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.