Karta

Flyg Halmstad - Stockholm

Flyginformation Halmstad till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

1.014 SEK

Flygbolag med direktflyg

2

Flyg per vecka

26

Genomsnittlig flygtid, total distans 400 kilometer

1 timmar 10 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Braathens Regional Aviation

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Information per maj 2018

Flygbolag som flyger från Halmstad till Stockholm

BRA flyger alla dagar från Halmstad till Stockholm. Resan tar cirka 1 timme och 10 minuter och flygplatsen du anländer till är Bromma flygplats.

Avresa från Halmstad

Halmstad City Airport ligger cirka 3,5 kilometer från Halmstads centrum. Här finns en självscanningsbutik i terminalen med kaffe, choklad, glass, mackor, presenter och godis med mera till försäljning. Det finns även en butik där du kan köpa tidningar, böcker, godis, dricka och tobak. Du kan åka buss till och från Halmstads flygplats. Bussen tar cirka 20 minuter. Wifi är gratis.

Ankomst till Stockholm

När du flyger med BRA från Halmstad till Stockholm landar du på Bromma Stockholm Airport. Den ligger cirka sju kilometer utanför Stockholms centrum. Ifall du är hungrig när du landar finns en restaurang och kafé som serverar fika och både lite lättare och matigare rätter. Det finns även en bar där du kan ta ett glas vin eller öl. Och en butik som säljer tidningar, böcker, snacks, tobak och dryck.

Du kan resa med Flygbussarna mellan Cityterminalen och Bromma Stockholm Airport. Resan tar omkring 20 minuter och avgångarna är anpassade efter flygens ankomst- och avgångstider. Biljetter säljs på Pressbyrån på flygplatsen, i biljettautomat vid hållplatsen och ombord på flygbussen. I biljettautomaten och ombord accepteras enbart betalning med kort. Du kan också köpa biljetten i Flygbussarnas app eller på deras webbplats. Du kan också åka lokalbuss, SL-trafiken, till och från Bromma: buss 110 till och från Alvik och buss 152 till och från Liljeholmen via Solna. Taxi finns i direkt anslutning till terminalen. På taxistationen finns endast taxi som har avtal med Bromma Stockholm Airport. Det finns även möjlighet att hyra egen bil på flygplatsen.

Generell information om att flyga från Halmstad till Stockholm

Giltiga resehandlingar som pass eller nationellt id-kort är även ett måste gällande inrikesresor som när du flyger från Halmstad till Stockholm, så se till att ha dem med. Kontrollera även med ditt flygbolag innan du reser vilken tid de rekommenderar att du är på flygplatsen i förväg.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

Bolaget SL är de som har hand om buss, tunnelbana, pendeltåg, spårvagn samt vissa färjelinjer i Stockholms län. Allra enklast är att köpa ett laddningsbart kort som gäller för dem alla. De kan du köpa och ladda på SL-center, tunnelbanespärrar, Pressbyrån, biljettautomater, via SL:s app eller via SMS.

Läs mer om resor inom Sverige :

5 fantastiska nationalparker i Sverige

Sveriges 10 bästa stränder

Sveriges 10 bästa sevärdheter

Hotell i Stockholm

Sök och jämför hotell i Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.