Karta

Flyg Göteborg Landvetter - Madrid

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Madrid ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Göteborg Landvetter till Madrid

Billigaste returpriset senaste månaden

885 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 2223 kilometer

4 timmar 45 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Lufthansa

Madrid

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Madrid: Madrid.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Göteborg Landvetter till Madrid är 885 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
4 timmar 45 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Göteborg Landvetter till Madrid.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Göteborg Landvetter till Madrid.

Information per juni 2018

Flygbolag som flyger från Göteborg till Madrid

Norwegian flyger direkt från Göteborg till Madrid på torsdagar och söndagar. Flygresan tar cirka tre timmar och tjugo minuter.

Avresa från Göteborg

Landvetter flygplats i Göteborg är Sveriges näst största flygplats och här börjar din resan om du ska flyg från Göteborg till Madrid. Flygplatsen ligger cirka 20 minuter med buss eller bil utanför Göteborg och väl på plats finns restauranger, kaféer och barer där du kan köpa något gott att äta eller fika medan du väntar på ditt flyg. Det finns även gratis internet i tre timmar och därefter kan du köpa mer surftid.

Ankomst till Madrid

Väl framme i Madrid anländer du till Madrid Barajas Airport, som ligger cirka 10 kilometer nordost om staden. Det är en stor flygplats med många kaféer, restauranger och butiker där du kan köpa allt du kan tänkas behöva. Det finns även gratis internet. Till centrum är det snabbaste sättet med metron, men det finns även lokala bussar som tar dig till Madrid och många taxibilar som väntar utanför ankomstterminalen. Om du vill det, finns det även möjlighet att hyra egen bil på flygplatsen.

Generell information om att flyga från Göteborg till Madrid

Medtag giltig ID-handling, till exempel pass, nationellt ID-kort eller körkort. Se även till att vara ute i god tid på flygplatserna eftersom det kan bli köer. Åtminstone en och en halv timme innan avgång är att rekommendera.

Vad du kan förvänta dig i Madrid

Madrid är en vidsträckt stad, men som tur är ligger de flesta av sevärdheterna rätt så nära varandra, så väl i centrum går det bra att promenera fram till fots. Om du vill besöka andra delar av staden är både metron och lokala bussar ett smidigt sätt att ta sig fram på. Det finns multi-kort med tio resor som gäller för metro, pendeltåg och buss som kan köpas på stationerna och även turistbiljetter. På natten är taxi att föredra och ett rätt så billigt alternativ.

Under vintern i Madrid är det svalt och regnigt med några få plusgrader samtidigt som somrarna är mycket torra och varma. Prisnivån är ungefär densamma som i Sverige när det gäller aktivitetet och kläder. Däremot är det oftast billigare än att både äta och dricka ute. En trerätters måltid för på en mellandyr restaurang kostar cirka 360 kronor för en person. En taxi kostar cirka 27 kronor per kilometer.

Läs mer om Spanien:

Madrid: så får du ut det bästa av din weekendresa

Upptäck norra Spanien: 8 tips på underbara resmål

Bildfrossa: 10 perfekt stränder i Spanien

Hotell i Madrid

Sök och jämför hotell i Madrid.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.