Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Madrid Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

1. Hyrbil Madrids flygplats

Att ha en hyrbil i Madrid, kan vara en god idé, både för att ta dig runt i stan och för att besöka närregionen eller på ett smidigare sätt ta dig till andra platser i Spanien. Om du tar hjälp av oss på Skyscanner är det dessutom enkelt att hitta en hyrbil på Madrids flygplats. Med ett enda klick kan du jämföra priser på biluthyrning mellan de olika biluthyrningsföretagen.

2. Företag som erbjuder biluthyrning på Madrids flygplats

När du ska hyra bil på Madrids flygplats kan du välja mellan många olika biluthyrningsföretag såsom Avis, Budget och Enterprise.

Deras öppettider är följande:

Avis öppettider på Madrids flygplats: Alla dagar 7.00- 00.00.

Budgets öppettider på Madrids flygplats: Alla dagar 7.00- 00.00.

Enterprises öppettider på Madrids flygplats: Alla dagar 7.00- 00.00.

När du använder dig av Skyscanners sökmotor ser du alla biluthyrningsföretag som finns på Madrids flygplats och vad de kan erbjuda dig för billiga hyrbilar.

3. Att köra från Madrids flygplats

När du hämtat upp din hyrbil på Madrids flygplats, är det rätt så okomplicerat att ta dig till Madrids centrum. Flygplatsen ligger i distriktet Barajas och i direkt anslutning till motorvägen M-14 (Av de la Hispanidad). Flygplatsområdet är stort men välskyltat och lätt att ta sig runt på. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i form av både långtids- och korttidsparkering. Du tar dig från flygplatsen till centrala Madrid på cirka 20 minuter via M-40.

Läs även om hur du får ut det mesta och bästa av en weekend i Madrid.

4. Viktig information för dig som ska hyra bil i Madrid

När du ska hämta upp din hyrbil på Madrids flygplats är det viktigt, som alltid när det gäller biluthyrning, att du har med dig ditt körkort, pass eller nationellt ID och ditt kreditkort för att kunna betala deposition och hyrbilsförsäkringen. Se till att kontrollera vad som ingår i den och vad din självrisk ligger på vid eventuell olycka. För att få hyra bil i Spanien måste du vara minst 21 år gammal och haft körkort i åtminstone ett år. När ni ska hyra bil på Madrids flygplats, se till att alla som har tänkt köra bilen har med sig körkort och id-handlingar.

5. Flyg och hotell för din resa till Madrid

Med Skyscanner jämför du lätt priser på att hyra bil i Madrid och vi kan även hjälpa dig med att söka och jämföra flyg till och från Madrid och även med att hitta hotell i Madrid. Klicka vidare här nedanför.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.