Karta

Flyg Köpenhamn - Krabi

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Krabi ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Direktflyg till Krabi

  • GENOMSNITTLIG FLYGTID10 timmar 37 minuter
  • BILLIGASTE DIREKTHEMRESAN3934 SEK
  • GENOMSNITTLIGA FLYG PER VECKA4
FLYGBOLAG SOM FLYGER DIREKT
  • Norwegian
  • TUI
  • TUIfly Nordic AB
Sök direktflyg

Flyginformation Köpenhamn till Krabi

Billigaste returpriset senaste månaden

3.934 SEK

Flygbolag med direktflyg

2

Flyg per vecka

3

Genomsnittlig flygtid, total distans 9046 kilometer

10 timmar 40 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Norwegian

Krabi

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Krabi: Krabi.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Köpenhamn till Krabi är 3.934 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
10 timmar 40 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Köpenhamn till Krabi.
Det finns 2 flygbolag som flyger direkt från Köpenhamn till Krabi.
I februari går det 3 direktflyg i veckan från Köpenhamn till Krabi.
december 2017

Flygbolag som flyger från Köpenhamn till Krabi

Ett flygbolag flyger direkt från Stockholm till Krabi, en gång i veckan. Några flygbolag som flyger på rutten (med mellanlandning= är: Norwegian, Thai airways, Finnair och Thai Smile.

Avresa från Köpenhamn Kastrup

Blir du sugen på att boka en resa från Köpenhamn till Krabi? Den börjar på Köpenhamn Kastrup som ligger 32 kilometer från Malmö och enbart cirka 10 kilometer från Köpenhamn. Kör du bil från svenska sidan ska du sikta på E20 mot Köpenhamn och hålla utkik efter skyltar som indikerar mot flygplatsen. Kommer du istället med tåget stannar de under terminal tre. Kastrup är skandinaviens största flygplats och här finns tre terminaler. Utrikesterminalen är terminal två. De går gratis transferbussar mellan de olika terminalerna. In till Köpenhamn eller från Köpenhamn tar du dig enklast med buss, metro, tåg eller taxi. Väl framme hittar du allt vad du behöver i mat - och shoppingväg. Dessutom gratis wifi i två timmar.

Ankomst till Krabi

Flygplatsen i Krabi ligger enbart 15 kilometer från Krabi Town. Resan med taxi eller minibuss från flygplatsen, vilket är de billigaste och enklaste alternativet, tar således ungefär 15 minuter. Du kan även hyra bil på flygplatsen. Krabi flygplats är ganska så liten och det finns inte en uppsjö av matställen och butiker men lite snacks och dryck och souvenirer kan du få tag på. Reser du från Köpenhamn till Krabi kan det vara bra att veta att du troligtvis hamnar i den internationella terminalen, men det är inte heller långt mellan terminalerna, ifall du av någon anledning vill ta dig till den andra.

Generell information om att flyga från Köpenhamn till Krabi

Visum eller inte? Behöver man ha det om man reser från Köpenhamn till Krabi? Nej, så länge du bara stannar i en månad, alltså i 30 dagar, så räcker det med ett giltigt pass. Vill du däremot stanna längre, 60 dagar eller upp mot 90 dagar, behöver du ansöka om ett turistvisum. Det gör du i Sverige innan avresa. Som sagt är Krabis flygplats inte så stor så du behöver inte vara timtals i förväg på flygplatsen innan avresa. Däremot kan ju ändå köer uppstå så det kan vara bra att följa rekommendationerna att vara på flygplatsen åtminstone två timmar innan avgång. Hör även med ditt flygbolag om de har några rekommendationer.

Vad du kan förvänta dig i Krabi

Först och främst kan det vara bra att få koll på tiden. Tidsskillnaden mellan Sverige och Thailand är plus fem timmar, vilket menas att när klockan är 12 på dagen i Sverige är den redan fem på eftermiddagen i Thailand. En annan grej är prisnivån och valutan. Det är helt klart billigare i Thailand än i Sverige men liksom alltid beror ju priset ganska mycket på vad du ska ha och var du befinner dig. Dyra saker och produkter går att hitta överallt, men generellt kommer du att uppleva priserna som billiga. Att åka taxi kostar exempelvis en krona per kilometer med en startavgift på sju kronor. Du behöver därför inte bli snål när det gäller det och kämpa dig fram till fots i 30-grader hetta. För visst är det varmt i Thailand. Här råder tropiskt klimat med en medeltemperatur året om mellan 25-30 grader. Landet har tre årstider och det regnar mest i maj och september-oktober. Andra sätt att ta sig fram i området, förutom med taxi, är med så kallade tuk-tuks. Till öarna utanför Krabi går färjor, större båtar och små long-tail båtar.

Läs mer:

10 bästa stränderna i Thailand

10 måsten i Thailand

8 thailändska öar du bara måste besöka

Hotell i Krabi

Sök och jämför hotell i Krabi.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.