Karta

Flyg till Krabi

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Krabi

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Krabi. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Krabi. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Krabi går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Krabi

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Krabi.

Flygbolag som erbjuder flyg till Krabi

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Krabi. Flera flygbolag erbjuder dock flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Krabi.

Ankomst till Krabi

Krabi International Airport ligger sju kilometer öster om centrala Krabi. Du kan ta dig till och från flygplatsen med taxi och minibussar. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Krabi.

Bästa tiden att resa till Krabi

Krabi lockar besökare året om. Perioden december till mars är populärast.

Vädret i Krabi

Krabi har ett tropiskt klimat med temperaturer som sällan sjunker under 27 grader. Genomsnittstemperaturen ligger på 32 grader. Krabi har två säsonger; en torr och en regnig. Den torra säsongen är under december till maj. Under januari till mars anses vädret som bäst.

Saker att se och göra i Krabi

Krabi är en populär turistort, känd för sina fantastiska stränder och fina natur. Det är här som du hittar den kända stranden Railay Beach, Phi Phi-öarna och Ko Poda. Området bjuder på häftiga berg, regnskogar och vattenfall men också tempel som till exempel Tiger Cave Temple. Krabi har fantastiska möjligheter för dig som vill vandra, klättra, snorkla och dyka.

Läs mer

Topp tio saker att göra i Krabi

Hotell i Krabi

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Krabi.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Krabi

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.