Montpellier

25 jan. 202026 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Montpellier inkluderar Odalys City Montpellier Les Occitanes, Appart'City Montpellier - Saint Roch och Ibis Montpellier Sud baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Montpellier genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Montpellier

från 687 SEK
från 1 022 SEK

Vad säger resenärer om Montpellier?

9,8
Familjeresenärer
8,0
Historieälskare
7,9
Konst & Designälskare
7,6
Studenter
6,1
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (34)
Sandra M
Sandra M
2016-05-25

Historiska universitetsstaden. Fantastiska kvadrat. Ta tåget från Beziers till stadens centrum. Stora dag ut.

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-03-06

Montpellier är en stad i södra Frankrike. Det är huvudstad i Languedoc Roussillon, liksom Herault avdelningen. Montpellier är 8thy största staden i Frankrike. Nästan en tredjedel av befolkningen är studenter från 3 universitet och 3 lärosäten. Sevärdheter att se: Place de la Comedie, Fabre museum, Botaniska trädgården, Saint Pierre katedralen och Äreporten, Porte du Peyrou.

Dannielle F
Dannielle FCapestang
2014-01-12

Massor av saker att göra i denna universitetsstad vände storstad. En av de mest populära platserna att bo och den snabbast växande staden i hela Frankrike, gör även de 100 platserna att besöka under 2011 och den enda staden i Frankrike.

nikolette
nikoletteSchlieren
2017-01-06

Jag studerade under två år i Montpellier och jag hade den bästa tiden i mitt liv! En vän till mig juste publicerade en reseguide om Montpellier, om du vill läsa mer om staden! http://www.escargotholiday.com/france/destinations/Montpellier.html

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 817 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Montpellier är november, med ett genomsnitt på 1 139 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 966 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Montpellier är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 7,6 °C/45,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,6 °C/85,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,9 °C/37,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Montpellier är Montpellier (MPL) (8,03 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Nîmes (46,10 km) Béziers (52,84 km)

Planera en resa till Frankrike