Karta

Flyg till Montpellier

Informationen är från april 2017.

Hitta billiga flyg till Montpellier

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Montpellier Méditerranée? Låt Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Testa vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Montpellier

Prova vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till Montpellier från Sverige

Lågprisflygbolaget Norwegian har direktflyg från Sverige till Montpellier Méditerranée. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn med Norwegian och SAS.Se vilka andra flygbolag som erbjuder flyg till Montpellier.

Till och från Montpellier Méditerranée flygplats

Navettebussen kör mellan flygplatsen och spårvagnshållplatsen Place de l'Europe i centrala Montpellier. En enkelbiljett kostar drygt 15 kronor eller 24 kronor om du vill lägga till en förbindelsebuss / spårvagnsresa. En taxiresa från flygplatsen till centrum kostar cirka 300 kronor. Flera hyrbilsföretag är verksamma på Montpellier flygplats. Hyrbilsföretagen har sina kontor i en särskild byggnad strax utanför ankomsthallen. Jämför priset på hyrbilar i Montpellier.

På Montpellier Méditerranée flygplats

Montpellier Méditerranée flygplats ligger cirka 7 kilometer sydost om Montpellier i södra Frankrike. Flygplatsen har en terminal och ett basutbud av service. I avgångshallen finns snackbaren Trib´s som serverar kaffe, sötsaker, sallader och mackor och i ankomsthallen finns restaurangen Villa Plancha som satsar på lokala smaker. En tax free-butik, en kiosk och en lekplats finns också på flygplatsen.

Bästa tiden att besöka Montpellier

Montpellier lockar besökare året runt, men de flesta kommer hit under sommarmånaderna för att njuta av sol & bad. Under våren och hösten är förutsättningarna för sightseeing bättre och priserna lägre.

Vädret i Montpellier

Montpellier har ett typiskt Medelhavsklimat med torra och varma somrar och regniga vintrar. Under augusti månad kan dock både åska och regn förekomma. Montpellier har 300 soldagar om året.

Se och göra i Montpellier

Den soliga kuststaden Montpellier är fylld med historia och kultur. Här finns även Frankrikes äldsta botaniska trädgård, Jardin des Plantes, och mängder med mysiga torg och uteserveringar. Place de la Comédie ligger i hjärtat av staden och är en utmärkt utgångspunkt. Runt torget bjuder den gamla stadskärnan på charmiga medeltida gator med unika butiker och vackra byggnader. På torget hittar du också Opera Comédie. Bland andra populära besöksmål finns Aquarium Mare Nostrum och stadens zoo, Parc zoologique de Montpellier.

Mer information

Hitta hotell i Montpellier.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Montpellier

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.